Vertrek je binnenkort vanaf Schiphol voor een zakenreis of vakantie? Ongeacht het doel van je reis is het verstandig om vooraf een parkeerplek te regelen bij Schiphol. Via een vergelijkingswebsite, zoals ParkCare, boek je eenvoudig en voordelig je ideale parkeerplek. Bij Schiphol zijn er veel parkeer aanbieders actief die verschillende parkeervormen aanbieden. Hieronder zetten we de mogelijkheden voor je op een rij!

schiphol-vertrek-2

Shuttle Parking

Als je kiest voor shuttle parkeren, dan rijd je op de dag van je vertrek zelf naar het parkeerterrein. Nadat je je auto geparkeerd hebt, word je per pendelbus richting de vertrekhal gebracht. Bij terugkomst word je ook weer opgehaald en naar je auto gebracht. Het voordeel van shuttle parkeren is dat de parkeerterreinen zich vaak iets verder van het vliegveld bevinden. Daardoor kunnen de aanbieders voordelige prijzen aanbieden.

Valet Parking

Kies je voor valet parkeren? Dan rijd je op de dag van je vertrek direct naar de vertrekhal. Daar wacht een medewerker van de parkeeraanbieder je op. Terwijl je de vertrekhal binnenloopt, word je auto voor je geparkeerd. Bij terugkomst staat je auto ook weer bij het vliegveld voor je klaar. Zo verlies je geen tijd en kun je direct je reis vervolgen!

Park & Walk

Park & Walk houdt in dat je je auto zelf op een nabijgelegen parkeerterrein parkeert. Nadat je je auto geparkeerd hebt, kun je de vertrekhal lopend bereiken. Bij terugkomst kun je ook weer te voet richting je auto. Het voordeel hiervan is dat je niet afhankelijk bent van derden.

Park, Sleep & Fly

Als je kiest voor Park, Sleep & Fly, dan rijd je een dag voor je vertrek naar een hotel. Daar kun je je auto parkeren. Na de overnachting word je de volgende dag naar de vertrekhal gebracht. Bij terugkomst word je ook weer opgehaald. Deze parkeervorm is ideaal voor mensen die bijvoorbeeld een stuk van Schiphol vandaan wonen of een ongunstige vertrek- of aankomsttijd hebben.

Wist je dat vooraf reserveren twee voordelen heeft? Allereerst ben je verzekerd van een parkeerplek. Dit scheelt je een zoektocht op de dag zelf. Daarnaast zet je de prijs vast en voorkom je onverwacht hoge kosten.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *