Het is weer bijna zover; de F1 races in Oostenrijk gaan van start! Voor de liefhebbers een spannende tijd die hun hart sneller doet kloppen. Wil jij daar, samen met je vrienden, optimaal van genieten? Vertrek dan in juli naar de Red Bull Ring in Spielberg!

Naar het circuit in Spielberg

Thuis op de bank of in een café naar de races kijken is super gezellig én voordelig. Maar het is natuurlijk niet te vergelijken met wanneer je tickets voor de Formule 1 in Oostenrijk koopt en zelf bij het circuit staat. Je hoort dat heerlijke, indrukwekkende geronk van de racewagens, ruikt de geur van het asfalt en staat tussen het publiek je favoriete coureur aan te moedigen. De spanning stijgt! Kortom, je geniet van het de hele sfeer en entourage. Wees er wel snel bij, want het is uitverkocht voor je het weet. Je kunt kiezen voor een staplaats, of een zitplaats op de tribune. Daarnaast heb je de optie om een kaartje voor 1 of meerdere dagen aan te schaffen.

Formule 1 Tickets 2022

Hier gebeurt het allemaal: de Red Bull Ring

Het gaat uiteraard om wat zich er óp het circuit afspeelt, maar het is al een belevenis op zich om de Red Bull Ring met eigen ogen te bewonderen. De ligging, bij het schilderachtige plaatsje Spielberg midden in de Alpen, maakt het extra speciaal. Normaal gesproken is het dit een sereen berglandschap met schitterende vergezichten. Maar eens per jaar slaat de stemming om en verdwijnt de stilte! Dan kleurt Spielberg oranje en het brullende geluid van de ronkende motoren weerkaatst tegen de berghellingen.

De Formule 1 van Oostenrijk wordt gereden op de Red Bull Ring. Dit circuit stamt uit 1969 en heette eerst Österreichring. Na een geschiedenis van veranderingen, races en zelfs een tijd stil liggen, werd het in 2011 gerenoveerd en opnieuw in gebruik genomen. Dit alles onder toeziend oog van Dietrich Mateschitz, mede-eigenaar van Red Bull. Toen kreeg de baan haar huidige naam. Het is een prachtig circuit waar je vanaf elke toeschouwers plek goed zicht hebt over het hele traject.

Graz

Maak van je trip naar Spielberg meteen een korte vakantie door er een paar dagen aan te plakken. De omgeving is prachtig om te wandelen en vanuit het dorp ben je snel in de nabijgelegen stad Graz. Het is de tweede stad van het land en je kunt er winkelen, uitgaan en bezienswaardigheden bezoeken.

Voordelig

Grand Prix races zijn best prijzig om te bezoeken. De reis en de tickets kosten een aardige duit! Maar, goed nieuws; de F1 in Oostenrijk is één van de goedkoopste opties in Europa. Hoe je naar Oostenrijk reist en waar je overnacht heeft ook invloed op de totaalprijs. Je kunt complete reizen boeken, waarbij de reis, hotel/camping en de toegangskaartjes zijn inbegrepen. Maar je kunt natuurlijk ook op eigen gelegenheid naar Spielberg rijden. Zeker wanneer je de brandstofkosten en de accommodatie deelt met een paar vrienden, kan je dat veel geld en vrijheid schelen!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *