Ben jij benieuwd naar waar een helderziende jou allemaal bij kan helpen? Een helderziende vertelt dingen over jou en jouw leven, zonder daar enige voorkennis voor nodig te hebben. Een helderziende ziet beelden die bij het verleden, het heden of de toekomst horen en zelfs soms beelden die op een andere plaats afspelen. Hetgeen dat een helderziende jou vertelt kan jou helpen om in het leven vooruit te komen of het verleden een plekje te geven. Maar waar kan een helderziende nog meer bij helpen?

vergadering-mannen-meeting-gesprek

Niet alleen voor het voorspellen van jouw toekomst

Via zintuiglijke waarnemingen kan een helderziende waarnemen wat er allemaal in jouw toekomst zal gaan gebeuren. Deze voorspellingen kunnen handvatten zijn om meer inzicht in jouw leven te krijgen. Daarnaast kan dit ook helpen om eventuele blokkades op te heffen. Naast het voorspellen van jouw toekomst kan een helderziende ook een kijkje nemen in jouw verleden. Twijfels kunnen hierdoor weggenomen worden, waardoor je het verleden beter los zal kunnen laten. Dit helpt voornamelijk bij mensen die het gevoel hebben er alleen voor te staan of die het gevoel hebben dat ze vastzitten. Daarnaast kan een helderziende jouw energieveld weer laten stromen, waardoor je enorm veel positieve energie in je lichaam op kunt nemen.

meeting-vrouwen-gesprek

Kaartleggen

Er zijn verschillende helderzienden die tijdens een consult gebruik maken van speciale hulpmiddelen. Deze hulpmiddelen helpen bij het inwinnen van informatie. Zo kan een helderziende bijvoorbeeld kaarten gebruiken als hulpmiddel. De meest bekende kaarten zijn tarotkaarten en Lenormand kaarten. Het kaartleggen kan op veel verschillende manieren gedaan worden. Zo kun je een kaartlegging laten doen over jouw verleden, heden of toekomst of bijvoorbeeld om een vraag te beantwoorden. Iedere kaart is voorzien van een uniek beeld en kan meestal het best geïnterpreteerd worden in combinatie met andere kaarten. Tijdens het kaartleggen zal een helderziende zijn of haar intuïtie gebruiken om jou vervolgens een zo volledig mogelijk inzicht te kunnen geven.

Waarnemingen gebaseerd op een foto

Heb jij vragen over iemand waar je ook een foto van hebt? Dan kun je deze aan een helderziende laten zien. De helderziende kan de afgebeelde persoon op de foto zien veranderen of bewegen. Heb je geen foto? Dan kan een voorwerp gebruikt worden om helderziende beelden op te vangen. De waarnemingen die bij een foto of voorwerp gedaan worden zijn erg veelzijdig en hebben allemaal een eigen en unieke betekenis. Deze betekenis kan uiteindelijk helpen het antwoord op jouw vraag te vinden.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *