Als we aan een outfit denken, poppen er direct allerlei ideeën op in onze hoofden. Er zijn immers veel verschillende outfits samen te stellen. Grote kans dat je gedachten direct uitgaan naar je kledingstukken. Maar met je kleding alleen ben je er nog niet: er zijn nog meer belangrijke onderdelen van een outfit. Benieuwd? Dit zijn dé relevantste accessoires.

Schoenen

nike-schoenen

Schoenen vormen de finishing touch bij de kleding die je draagt. Pak dan ook regelmatig uit met de schoenen die je aantrekt. Je kunt soms zelfs voor opvallendere schoenen kiezen dan de kleding die je draagt. Combineer bijvoorbeeld een basic jeans en een eenvoudig T-shirt met bijzondere schoenen. Uiteraard is het belangrijk dat je schoenen lekker zitten, zodat je er comfortabel op rond kunt lopen. Met kwalitatieve sneakers dames zit je goed. Dit zijn toch wel de populairste soort schoenen die er zijn! Al heb je uiteraard ook de keuze uit laarzen, veterschoenen en schoenen met een hak.

Horloge

horloge-casual

Heb jij al een mooi horloge om je pols? Een klokje dient allereerst een praktisch doel. Je kunt altijd snel de tijd aflezen. Daarnaast kan een horloge dames tegenwoordig smart zijn, wat inhoudt dat je nog veel meer kunt met je horloge. Neem je telefoon op via je horloge, of houd je sportresultaten bij. Om maar een paar voorbeelden te noemen! Dat is nog niet alles: een sierlijk horloge ziet er ook beeldig uit om je pols. Het maakt dit tot zo’n belangrijk accessoire.

Andere sieraden

person wearing silver link bracelet

Naast het horloge zijn er uiteraard nog meer sieraden om aan te denken. Wil je meer om je pols dragen? Dan zijn er ook armbanden in veel stijlen te vinden. Je kunt een horloge om de ene pols, en een armband om de andere pols dragen. Of combineer ze met elkaar aan dezelfde arm. Een ander geliefd sieraad is een ketting om de hals. Ook hier kun je er weer meerdere bij elkaar dragen! Nog meer opties: oorbellen, om je gezicht te sieren, en ringen, om je handen te sieren. Je kunt zelfs op zoek gaan naar een set om te combineren, zodat al je sieraden netjes bij elkaar passen.

Tas

leren-tas-bruin-man

Hoe neem je al je benodigdheden mee onderweg? Precies: in je tas! Voor iedere aangelegenheid is er weer een handige tas te vinden. Denk aan een rugzak op vakantie, een schoudertas naar je werk en een handtas voor een feestje. Niet alleen de vorm, maar ook het verdere design telt mee. Kies de tas in je favoriete kleur en materiaalsoort.

Riem

brown leather belt with silver buckle

Ten slotte denken we nog aan de riem. Zowel goed te combineren met een broek als met een jurk! Als je een broek draagt, kent de riem met name een praktische uitwerking. Zo blijft je broek goed zitten. Maar als je een trendy riem kiest, gaat het tevens om een volwaardige bijdrage aan je look. Dat kan ook het geval zijn als je een riem om je middel draagt, met een jurk!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *