Ben jij van plan om een grote reis te maken? En dan hebben we het niet over een last minute weekje weg, maar een echte droomreis. Gelukkig kent de wereld tal van bijzondere landen om te ontdekken. Ga bijvoorbeeld op een luxe rondreis door Azië of ontdek de Verenigde Staten. Je kunt het zo gek maken als jij wilt, door een persoonlijke reis samen te laten stellen. Na het uitpluizen van jouw droomreis, is het belangrijk om te weten welke essentials je niet mag vergeten. Wij hebben een lijstje voor jou opgesteld, zodat jij goed voorbereid op reis kan gaan.

Goede bepakking is key

Een goede koffer is onmisbaar tijdens het reizen. Met name als je een rondreis gaat maken waarbij je om de paar dagen je koffer in en uit moet pakken. Hierbij zijn een aantal belangrijke onderdelen waar je op moet letten. Zorg ten eerste dat je koffer beschikt over goede wielen. Hierbij zijn vier wielen het fijnste zodat je je koffer gemakkelijk meerolt zonder de bepakking te tillen.  Ten tweede moet de koffer stootbestendig zijn, omdat er soms ruw met koffers wordt omgegaan op vliegvelden. Ook is de afmeting van belang. Let op de richtlijnen van luchtvaartmaatschappijen om extra kosten te voorkomen.

koffers-groen-grijs

Er zijn verschillende handigheden om mee te nemen op reis. Denk bijvoorbeeld aan een wereldstekker en een powerbank. Amerika heeft bijvoorbeeld andere stekkers dan dat wij in Europa hebben. Zo voorkom je een lege telefoon waardoor je altijd de route in een stad of andere informatie kunt blijven opzoeken. Wat ook handig is, met name als je veel de natuur in gaat, is een waterdichte reiszak. Dit is een compacte, eenvoudig sluitbare tas om je spullen droog te houden.

Breng je reis in beeld

Wanneer je de reis van je leven maakt, maak je de meest mooie en unieke dingen mee. Denk aan verschillende culturen, hoge bergen en bijzondere dieren. Dit wil je natuurlijk vastleggen zodat je altijd herinneringen kunt ophalen en deze kunt delen met familie en vrienden. Neem daarom vooral een goede camera mee in je bagage. Een Canon of Nikon camera maakt toch echt wat betere foto’s dan je telefoon. Leg de prachtige landschappen in de Verenigde Staten vast en maak na je reis een gepersonaliseerd fotoboek.

Kortom, ga goed bepakt op reis. Zorg voor een stevige rolkoffer met daarin tenminste een powerbank, een wereldstekker en een goede camera. Leg je reis vast en laat het vooral afdrukken. Op deze manier creëer je een onwisbare herinnering die je altijd kunt meenemen.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *