Seksueel genot ervaren is meer dan alleen het genot dat je ervaart wanneer je met een partner seksueel actief bent. Je hebt niet een partner nodig om aan de seksuele verlangens gehoor te kunnen geven. Er zijn vandaag de dag tal van manieren om te zorgen dat je het ook met jezelf leuk kunt hebben. Helaas zijn veel vrouwen nog terughoudend in het gebruik van seksspeeltjes. Dat is jammer want wie de wereld van de sextoys eenmaal ontdekt heeft, zal spijt krijgen dat deze ontdekking niet vele jaren eerder gedaan werd. Mocht jij daarom nog geen sextoys hebben, dan willen wij jou graag een aantal tips geven over hulpmiddelen die je echt een keer moet proberen.

koppel-bed-matras-dekens-wit

Begin met een satisfyer

Een van de absolute publiekslievelingen onder de seksspeeltjes is de satisfyer. De satisfyer is sinds 2016 op de markt, maar het is niet overdreven om te stellen dat dit attribuut een ware revolutie teweeggebracht heeft op de markt van de sekstoys. De satisfyer is namelijk speciaal gemaakt om de clitoris te stimuleren. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat wanneer je dit ding gebruikt, je daar een enerverende ervaring mee zult opdoen. Het apparaatje werkt namelijk aan de hand van luchtdrukgolven waardoor zelfs vrouwen die doorgaans zelden een orgasme bereiken, moeiteloos zullen klaarkomen. Geen wonder dat dit apparaat in heel veel nachtkastjes ligt in Nederland en in de rest van de wereld.

Hoe werkt een satisfyer?

Je hoeft geen professional te zijn om het genot van een satisfyer te ervaren. Het gebruik ervan wijst zich eigenlijk vanzelf. Je plaatst het siliconenkapje over de clitoris en vervolgens zet je het apparaat aan. Vervolgens is het aan jou om te ervaren welke van de vele standen voor jou de beste is. Uiteraard kun je ook wisselen van stand zodat je steeds weer nieuwe ervaringen zult opdoen. Je kunt het apparaatje eenvoudig opladen met de stekker die bij de toy geleverd wordt. Afhankelijk van welke soort je gebruikt, kun je het object onder de kraan schoonmaken. Het is aan te raden om ook een toycleaner te gebruiken zodat je zeker weet dat je satisfyer goed schoon blijft.

Hoe kom je echt in de juiste mood?

vrouw-bed-kijkend

Vind je het lastig om in de juiste stemming te komen voordat je je satisfyer gaat gebruiken, dan kun je online erotische verhalen gaan lezen. Dit is veel spannender dan naar beelden kijken omdat je je fantasie moet gebruiken en dus je eigen invulling aan het verhaal kunt geven. Het maakt niet uit wat je voorkeuren zijn, je kunt erotische verhalen vinden voor iedere doelgroep. Laat je dus niet weerhouden om over je wildste fantasieën te gaan lezen. Pak vervolgens je satisfyer en je zult een onvergetelijke ervaring meemaken. Wij wensen je alvast heel veel plezier!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *