Ondergoed is één van de belangrijkste onderdelen waar je iedere ochtend weer mee bezig bent. Het is namelijk de basis van jouw outfit. Door het juiste ondergoed te dragen, kun je iedere dag weer met een frisse start beginnen. Het zorgt ervoor dat jij beter in je vel zit en jij je comfortabeler gaat voelen. Het kan erg lastig zijn om op zoek te gaan naar nieuw herenondergoed. Er zijn namelijk veel verschillende soorten verkrijgbaar. In deze blog worden drie soorten herenondergoed beschreven waar je onder andere uit kunt kiezen.

Heren slips

Sloggi Basic Midi heren slip

Heren slips worden tegenwoordig steeds meer gekozen, maar voordat je voor dit model kiest, is het handig om te weten uit welke modellen je kunt kiezen, bijvoorbeeld: heren taille en maxi slips of heren tanga slip. Kijk ook vooral naar wat jij fijn vindt aan het dragen van ondergoed. Heb je bijvoorbeeld graag dat jouw ondergoed iets hoger valt, dan kun je het beste kiezen voor een taille/maxi slip.

Heren boxershorts

gele-ondergoed-man

Een heren boxershort is een erg populair model ondergoed bij de heren. Het is een ruimvallend type heren ondergoed met lange pijpen. Een opvallend kenmerk waar je even op moet letten voordat je er één koopt, is dat de pijplengte per merk verschilt. De pasvorm van de boxershort wordt vaak ´loose fit´ genoemd, omdat hij iets losser valt, maar wel hoog op de heup ligt. Ook zijn er nog speciale soorten boxershorts verkrijgbaar, bijvoorbeeld met een rits of knopen. Je moet er maar net van houden.

Heren hemden

mannen-outfit-sokken-korte-broek

Een heren hemd is bij de meeste heren onmisbaar in de ondergoed lade. Een heren onderhemd sluit mooi aan op jouw lichaam en het geeft je net dat beetje extra warmte, wat je bijvoorbeeld in de winter goed kunt gebruiken. Het heren hemd dat het meeste wordt gekocht is de katoenen variant. Deze variant heeft een vrij smalle band over de schouders en valt redelijk lang. Maak je op dit moment nog geen gebruik van een heren hemd? Denk er dan zeker eens over na om er één aan te schaffen, het brengt namelijk vele voordelen met zich mee.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *