Boer Harm is een welbekende Nederlandse ‘plattelandsrapper’. Zijn grootste hit is ‘Brommer Kieken’. Het is nog maar drie maanden geleden dat hij deze miljoenenhit heeft uitgebracht. Inmiddels heeft al meerdere liedjes uitgebracht, zoals ‘Komkommer’ en is hij ook te gast geweest bij de welbekende radio 538. Het kenmerkende aan deze artiest is natuurlijk zijn masker. Hij is niet de enige grote artiest die zich schuilt achter een masker. Artiesten, zoals Marshmello en Daft Punk zijn veel eerder met deze trend begonnen. Doordat hij in zo’n korte tijd bekend is geworden staan mensen te popelen van nieuwsgierigheid naar de indentiteit van deze unieke rapper. Ontdek hier hoe Boer Harm eruit ziet!

Zo ziet Boer Harm eruit:

Boer-Harm-david-bouman-1.jpg

Boer-Harm.jpg

Wat is de echte naam van Boer Harm?

Er zijn natuurlijk al een aantal geruchten rond gegaan over wie Boer Harm nu echt is. Zo dachten mensen voor een tijdje dat de Twentenaar van ‘De Gladjakkers’ achter de artiest Boer Harm zat. Maar dit blijkt echter niet waar te zijn. De echte identiteit van Boer Harm heet David Bouman. Hij ging hiervoor al aan de slag als een onbekende producer genaamd ‘Fordays’. Zo heeft hij samengewerkt met grote Nederlandse artiesten, zoals Sevn Alias. Nu je de naam van Boer Harm weet ben je natuurlijk ook benieuwd naar het gezicht achter het masker. Wij delen hier de onthulling van zijn gezicht!

Waarom wil Boer Harm anoniem blijven?

De reden waarom Boer Harm mysterieus wilt blijven is best voorhand liggend. Hij wilt waarschijnlijk niet herkend worden en te maken hebben met roem. Hij neemt zijn rol uiterste serieus zei radio-dj genaamd Andres Odijs toen Boer Harm een bezoekje bracht bij 3FM: ‘Het is erg mysterieus. Hij blijft de hele tijd in zijn rol en ook het hele team om hem heen houdt geheim wie hij is’. Ook is hij van mening dat Boer Harm hits blijft scoren, zolang hij in zijn rol blijft: ‘Fans hebben nu echt iets om over te speculeren. Zodra je weet wie het is zal je een daling zien in populariteit’, aldus Andres Odijs. Muziekjournalist Norbert Pek is het hier ook mee eens: ‘Het laat veel aan de verbeelding over en dat maakt het leuk voor de fans. Dat een artiest echt compleet onherkenbaar is gebeurd niet vaak’.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *