Liefde is één van de leukste zaken in het leven, maar ook één van de lastigste zaken. Liefde gaat immers niet altijd over rozen en het kan je ook onwijs veel verdriet aandoen. Ben je op dit moment gelukkig in de liefde? Dan wil je dit ongetwijfeld op de lange termijn zo houden. Met onderstaande tips overleeft je relatie alles.

Gun elkaar vrijheid

koppel-man-vrouw-selfie-buiten

In een relatie is het heel belangrijk om elkaar vrijheid te geven. Bondage kun je prima in de slaapkamer gebruiken, maar niet in het dagelijkse leven. Je partner moet haar/zijn eigen ding kunnen doen, terwijl jij dit uiteraard ook moet kunnen doen. Als jullie bijvoorbeeld andere hobby’s hebben, is het heel belangrijk om hier tijd aan te besteden. Dit maakt jezelf gelukkiger en daarmee wordt de relatie alsmaar beter. Gun elkaar dus de nodige vrijheid.

Breng quality time door met elkaar

In de huidige maatschappij lijkt alles snel, snel en nog eens snel te moeten gaan. Doordat alles zich in de hoogste versnelling afspeelt, mis je mogelijk de fijne momentjes met je partner. Deze momentjes kun je echter samen creëren. Spreek bijvoorbeeld één avond in de week af dat jullie echt tijd voor elkaar vrijmaken. Op deze avond kunnen jullie elkaars verhalen uitgebreid aanhoren, met elkaar lachen en echte quality time doorbrengen.

Deel irritaties

vergadering-mannen-meeting-gesprek

In elke relatie ontstaan na verloop van tijd irritaties. Jij krijgt wellicht na enige tijd samenwonen bijvoorbeeld last van bepaalde irritaties, maar andersom kan dit net zo goed het geval zijn. Ongeacht wie de irritatie precies heeft, is het belangrijk om dit uit te spreken. Juist door deze zaken bespreekbaar te maken, worden grote problemen voorkomen. Bovendien is het erg fijn om open en eerlijk naar elkaar toe te kunnen zijn.

Schenk aandacht aan elkaar in de slaapkamer

In de slaapkamer kom je niet alleen om te slapen, maar ook om de liefde te bedrijven. Mogelijk wil je het (nog) niet erkennen, maar seks is in elke relatie belangrijk. Probeer daarom in de slaapkamer veel aandacht aan elkaar te schenken.

Wil je het in de slaapkamer graag nog iets spannender en leuker maken? Kijk dan eens bij een online seksshop. In een online seksshop vind je allerlei speeltjes en sexy lingerie die jullie in de slaapkamer kunnen gebruiken. Grote kans dat hiermee het genot naar grote hoogte gebracht wordt. En daarmee ook jullie relatie.

Bijkomende tip: zorg ervoor dat je op de hoogte bent van elkaars grenzen. Wil jij of je partner liever iets niet doen? Push dan absoluut niet, maar accepteer dit van de ander. Het is juist goed dat jij en je partner grenzen stellen. Hiermee is de cirkel overigens direct rond; dit is ook iets wat je bespreekbaar moet (kunnen) maken in een relatie. Dat komt de relatie in ieder geval alleen maar ten goede!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *