Heb je een aantal festivals op de planning deze zomer? Festivals zijn dé perfecte manier om te genieten van leuke muziek in de buitenlucht. Om het maximale uit je festivalervaring te halen, is het wel van belang dat je goed voorbereid bent. Er zijn een aantal festivalaccessoires die jouw festivalervaring nóg beter en comfortabeler voor je maken. Om welke accessoires dat gaat? Wij sommen er hieronder vijf voor je op.

Oordopjes

Waar je eigenlijk niet zonder kunt als je naar een festival gaat, zijn festival oordoppen. Deze oordopjes helpen je erbij om je oren te beschermen tegen de harde muziek. Vooral als je in de buurt van het podium of dichtbij een grote muziekbox staat, kan dat vervelend zijn voor je gehoor. Als je geen oordopjes draagt, is de kans groot dat je ’s avonds in je bed ligt met een harde piep in je oren. Om dat te voorkomen en op een verantwoordelijke manier van de muziek te genieten, zijn oordopjes ideaal. Met de juiste festival oordoppen kun je nog steeds genieten van de muziek, maar bescherm je jezelf wel tegen gehoorschade.

Een fanny pack

Een andere musthave voor je volgende festivals, is een fannypack. Deze staat ook wel bekend als het heuptasje. Dit accessoire komt zeer goed van pas bij een festival, want hierin kun je gemakkelijk je spullen opbergen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld het veilig opbergen van je portemonnee, telefoon en sleutels. Een fanny pack is een stuk veiliger dan wanneer je je spullen gewoon in je broekzakken stopt. Fanny packs zijn te koop in talloze soorten, waardoor je er ook nog voor eentje kunt kiezen die bij je stijl past. Zo is het niet alleen functioneel, maar ook stijlvol!

Bucket hat

Een festivalitem dat in de afgelopen jaren ontzettend populair is geworden, is de bucket hat. Dat deze zo populair geworden is, heeft een reden. Het is namelijk niet alleen trendy, maar ook nog eens hartstikke functioneel. Met een bucket hat ben je namelijk beschermd tegen de zon, wat fijn is als het mooi weer is tijdens je festival. Bucket hats zijn er in talloze soorten designs, dus je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Of je nu voor een neutraal tintje gaat of durft op te vallen met een printje, je hebt genoeg mogelijkheden. Ben je nog op zoek? Deze bucket hats zijn dan het bekijken waard.

Een powerbank

Je telefoon is natuurlijk onmisbaar tijdens je festival. Om af en toe een appje te sturen naar het thuisfront of vrienden die je kwijt bent geraakt of om te fotograferen en te filmen. Je moet daarom zien te voorkomen dat je toestel leeg raakt als je op een festival bent. Met een powerbank voorkom je dat je onbereikbaar bent. Met deze externe oplader kun je je toestel snel weer opladen, waardoor je nooit zonder batterij komt te zitten. Zorg daarom dat je dit apparaat in je tas stopt als je weggaat.

Een zonnebril

Ben je op een festival, dan zie je ongetwijfeld veel mensen met een zonnebril voorbijkomen. Dit is dan ook een festivalitem waar je veel profijt van hebt. Als het zonnig is, biedt een zonnebril bescherming tegen de zon. Wil je helemaal in stijl feesten? Zorg dan dat je een festivalbril hebt. Dat is niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je festivaloutfit.

Met deze accessoires hierboven ga jij goed voorbereid naar je volgende festivals. Vergeet je niks belangrijks en maak je het zo comfortabel mogelijk voor jezelf, dan worden jouw aankomende feesten vast onvergetelijk!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *