Er zijn vandaag in het land meerdere hatchbacks te koop. Van eenvoudige hatchbacks tot premium hatchbacks, dit segment zit boordevol mogelijkheden om uit te kiezen. Er zijn echter enkele producten die zich om een aantal redenen onderscheiden van de massa. Eén daarvan is de Volkswagen Polo, die nog steeds de harten van velen verovert. In dit artikel bespreken we 5 redenen om van de Volkswagen Polo te houden.

Goede bouwkwaliteit

volkswagen-polo-vrouw-grijsblauw

Het merk Volkswagen staat er om bekend dat het bij al zijn producten een goede bouwkwaliteit biedt, en de Polo is niet anders. De Polo biedt een goede bouwkwaliteit, waardoor de inzittenden zich veilig voelen in de cabine. Bovendien heeft de Polo, naast een goede bouwkwaliteit, ook een goede pasvorm en afwerking. Daardoor ziet de cabine er aan de binnenkant uniform en premium uit.

Goede rijeigenschappen

De Polo biedt een goede wegligging en stabiliteit, waardoor het een plezierige auto is om in te rijden. Met de goede rijeigenschappen die geboden worden, kan de bestuurder het vertrouwen krijgen om op hoge snelheden te cruisen en in te halen, zodat hij uiteindelijk geniet van het reizen in de Volkswagen Polo. Bovendien bieden goede rijeigenschappen en stabiliteit ook een betere veiligheid aan de auto als geheel.

Coole functies aan boord

volkswagen-polo-wit

De VW Polo komt met een aantal erg coole functies. Als je op de ontgrendelknop op de sleutelhanger drukt, stuurt de auto alle ramen naar beneden, zodat hij er cool uitziet en tegelijk de auto functioneel maakt. Met de functie voor het automatisch rollen van de ramen kan de temperatuur in de cabine verlaagd worden, voor het geval de auto bij direct zonlicht geparkeerd staat. Afgezien daarvan krijgt deze auto één druk op de knop omhoog of omlaag voor alle elektrische ramen. Automatische ruitenwissers, cruise control, android auto/apple carplay en stuurinrichting met kantel- en telescopische verstelling.

Uiterlijk

Het belangrijkste dat de Polo onderscheidt van al zijn concurrentie is zijn uiterlijk. Met een eenvoudige vormgeving en een uniforme stroom is de Polo wel degelijk een goed uitziende auto. Hoewel liefhebbers hun Polo’s graag modificeren, zijn er nog steeds mensen die de Polo mooi vinden om zijn standaard ontwerpelementen. Het ontwerp van deze auto is bijna 10 jaar oud, maar de mensen houden er nog steeds van.

Zeer aanpasbaar

volkswagen-polo-sport-wit

De Volkswagen Polo is een van de weinige hatchbacks op de markt die naar de wens en wil van de gebruiker aangepast kan worden. Met een Polo is de sky de limit. Er zijn ‘after-market’ aanpassingen verkrijgbaar voor de koplampen, achterlichten, wielen, legeringen en al het andere denkbare aan de buitenkant. De personalisaties van de Polo beperken zich niet alleen tot het exterieur, maar strekken zich ook verder uit tot de aandrijfsystemen van de auto. De Polo kan opnieuw getuned worden met ECU modificaties en uitlaatsystemen, waardoor het vermogen verandert naar de voorkeur van de bestuurder.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *