Ieder jaar stijgen de kosten van de iPhones en elk jaar worden ze steeds geavanceerder en bieden ze meer mogelijkheden dan ooit tevoren. Maar wat zijn nu de beste iPhones van 2021? We weten dat de iPhone 13 er binnenkort en het zou oneerlijk zijn om hierover te praten gezien deze zeker voorzien zal zijn van de nieuwste processors en camera’s. Hieronder volgt dus een lijst met de 5 beste iPhones die je kunt krijgen in 2021.

iPhone 12

Als je op zoek bent naar een iPhone met de beste prijs/kwaliteitsverhouding dan heb je met de iPhone 12 veruit de beste keuze op dit moment.  Door de krachtige A14 Bionic chip heeft deze iPhone een ongekende snelheid, zo kun je veel verschillende apps draaien zonder dat je telefoon gelijk heet wordt of vast loopt. Door het super retina XDR scherm van 6,1 inch krijg je fenomenaal beeldkwaliteit bij het kijken van filmpjes. In deze iPhone zit ook een verbeterde nachtmodus, hiermee kun je met weinig of slecht licht nog uitstekende foto’s maken. Denk bijvoorbeeld als je buiten in het donker bent.

iPhone 12-pro-max-mini

iPhone 12, 12 Pro Max & 12 mini

iPhone 12 Pro

Als je bereidt bent om zo’n € 250 meer neer te leggen dan kun je ook kiezen voor de iPhone 12 Pro. Deze is even groot als de iPhone 12, maar geeft je wel de mogelijkheid om tot 512 GB aan opslagruimte te krijgen. De iPhone 12 Pro heeft naast de groothoek- en ultragroothoeklens ook een telelens toegevoegd aan de achterkant. Hierdoor kan de 12 Pro 4 maal optisch zoomen in plaats van de standaard 2 maal.

iPhone 11

iphone-11-zwart

We gaan het in deze lijst natuurlijk ook hebben over het topmodel uit 2019, de iPhone 11! Een geweldig toestel die je tegenwoordig ook voor een leuk prijsje op de kop kan tikken. De iPhone 11 is voorzien van een compleet nieuwe camera systeem en heeft ook een verbeterde ultragroothoeklens gekregen, hierdoor kun je zien en vastleggen wat er buite het beeld van je smartphone gebeurt. Video’s kijken doe je op het prachtige 6,1 inch Liquid Retina HD display.

Het is ook goed om te melden dat je de iPhone 11 ook refurbished kunt halen. Waarom bijna € 700 betalen voor een iPhone 11 als je ook € 500 kunt betalen. Dan krijg je er ook nog eens 3 jaar garantie bij en is je iPhone gecontroleerd door experts! Voor die € 200 kun je weer een hoop leuke dingen doen.

iPhone 11 Pro

Ben je nogmaals bereid om wat extra geld neer te leggen dan kun je ook kiezen voor de iPhone 11 Pro. Deze is in vergelijking met de iPhone 11 iets kleiner en heeft een 5,8 inch Super Retina XDR OLED scherm. Door de verhoogde resolutie bij het OLED-scherm bekijk je al je video’s in schitterende kwaliteit. Net als de iPhone 12 Pro heeft de iPhone 11 Pro een extra telelens en ook een betere batterijduur vergeleken met de normale iPhone 11.

iPhone SE 2020

white iphone 4s on white table

Wij eindigen de lijst met wellicht de meest betaalbare iPhone uit het Appleassortiment, de iPhone SE 2020. De SE-series is speciaal gemaakt voor mensen die graag een iPhone willen, maar niet de hoofdprijs willen betalen, en dat is goed te merken. Aan de buitenkant heb je het verouderde ontwerp van de iPhone 8, maar aan de binnenkant heb je de kracht en technologie die ook in de iPhone 11 te vinden is. Door het verouderde ontwerp heeft deze iPhone maar een scherm van 4.7 inch, maar voor € 484 of € 329 als refurbished neem je dit voor lief en weet je ook wat je in huis haalt.

Naast het beste ook nog eens voordelig

iphones

We hadden het er al eventjes bij het noemen van de iPhone 11, maar je hebt ook de mogelijkheid om een iPhone als refurbished aan te schaffen. Dit is in Nederland al ontzettend populair en het is zelfs al mogelijk om de iPhone 12 en 12 mini als refurbished te kopen. Je bent ook niet gelimiteerd aan iPhones, je kunt ook iPads, Apple Watches en zelfs Samsungtelefoons als refurbished kopen bij een website als Refurbished.nl. Dit is een website waarbij verschillende leveranciers zijn aangesloten en je zo dus ook de beste keuze kunt maken voor jouw wensen. Refurbished.nl biedt ook 3 jaar garantie als je een aankoop doet via hun website, zo ben je dus voorzien van de beste prijs en de beste service!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *