Oorlog is de wetenschap van verwoesting. Het is de tegenbeweging achter de vijandelijke lijnen. De oude kunst van de oorlog ligt schuil in het gebruik van de intelligente en strategisch geplaatste invloed, want elke actie vraagt om een reactie. In het verleden hadden bataljons en strijders zelfgemaakte speren als wapen tegen hun vijand in de strijd. De wereld is een stuk meer geavanceerd geworden als het gaat om wapens. De Wapenrevolutie van de wereld wordt elk decennium steeds groter, luider en meer verwoestend. Laten we daarom kijken naar de beste machinegeweren die de artillerie een nieuw leven in hebben geblazen:

Dit zijn de 10 beste machinegeweren ter wereld:

10. Heckler & Koch MP5K

Het oorspronkelijke idee van de transformatie van een standaard deltakracht machinegeweer naar een submachinegeweer was om de potentiaal van een zware machine te hebben en de draagbaarheid van een handpistool. MP5K heeft precies dat, omdat het vanwege zijn kleine en compacte formaat uitzonderlijk gemakkelijk te dragen is en de gebruiker ook in staat stelt om snel te bewegen zonder gewicht in je handen te voelen, maar toch met de mogelijkheid om kogels te schieten en schade aan te richten aan op zowel korte als lange afstand, ongeacht het doel of oppervlak.

Er wordt gezegd dat er tegenwoordig meer dan 100 bekende varianten van de MP5 zijn, maar er kan er maar één zijn die zijn mannetje staat in termen van maximale prestaties en extreme nauwkeurigheid dankzij de versterkte stalen grepen die zijn verwerkt in andere materialen zoals rubber en polymeer voor een stevige sluiting in de handen. Heckler & Koch MP5 kan worden beschouwd als je standaard machinepistool met standaarduitgaven met gedeeltelijke capaciteiten van de legendes van zware machinegeweren en wordt gewaardeerd door beveiligingsteams en sommige militaire eenheden wereldwijd.

Het voelt bijna alsof je een normaal pistool in je hand hebt, met het verschil is dat het een machinepistool is met extra functies en hulpstukken. Dit is voor velen buitengewoon fijn, aangezien het kan worden gedemonteerd om het gemakkelijk op te bergen en weer in elkaar kan worden gezet om opnieuw te gebruiken in plaats van een groot machinegeweer in de hand te hebben.

9. Ceska Zbrojovka Scorpion EV03

Ben je niet bang voor de naam? De Ceska Zbrojovka staat bekend als de CZ EVO3 in de Verenigde Staten en is een ander machinepistool dat ook tot de machinegeweerfamilie behoort, met als klein verschil dat hij een stuk slanker is, slanker van ontwerp, gemakkelijk vast te houden en gemakkelijk te hanteren ook. Over het algemeen heeft het architecturale ontwerp van het metaal een strakke, geborstelde metalen look en voelt het ook geweldig aan, omdat het op maat gemaakt is met het oog op hoe de gemiddelde wapenbehandelaar zijn wapen zou kiezen in termen van hantering, snelheid en in termen van dat het een economisch alternatief is voor tactische eenheden, ongeacht hun land, aangezien de CZ EVO3 standvastig is als een universele wapenfiguur en geschikt zou zijn voor iedereen die niet al te veeleisend is in termen van hoe krachtig ze willen dat hun wapens zijn.

Als je je in een oorlogsgebied bevindt, wordt het pistool niet aanbevolen, maar het zou nog steeds perfect passen in tactische eenheden, speciale eenheden en andere lichte strijdkrachten. Een van de beste dingen is dat het vanwege zijn maximale en verfijnde afstelling voor prestatieverbetering nog steeds een relatief goedkoop pistool op de markt is. Onderschat de CZ echter niet vanwege zijn grootte, want hij beschikt over een ultramodern zicht naar achteren met vier diafragma-afmetingen om tegemoet te komen aan korte en verre afstanden, een armsteun om de stabiliteit te bevorderen bij het hanteren van nauwkeurige schoten en hij wordt overal bediend als een semi-automatisch machinepistool.

8. Heckler & Koch UMP

De veelzijdigheid van de UMP is verbluffend, want hij is compact gebouwd en ontworpen voor de ultieme bedieningservaring dankzij de hoge veiligheidsnormen. Het materiaal waarvan het pistool is gemaakt, zorgt voor een stevige grip, terwijl het toch het aspect van lichtgewicht en algemene ergonomie behoudt. Het is een machinepistool maar valt nog steeds onder dezelfde categorie van de rest van de vuurkracht die kan worden gedemonstreerd of tentoongesteld door de rest van de machinegeweer familie. Zowel het UMP .40 Calibre als .45 Calibre zouden een ideaal tactisch primair wapen zijn voor ambtenaren van de Special Force of mensen in meer algemene situaties, zoals bankovervallen, straatrellen, gijzelingen enz. Heckler UMP heeft volgens de normen meer de voorkeur van een SWAT-team en veel SWAT-personeel kan worden gezien met een UMP en om de een of andere vreemde reden past het perfect bij hun teamstijl.

7. M2 Browning

De M2 is een opmerkelijk en nogal respectabel pistool uit de John Browning-meestercollectie, zoals het is gebruikt in enkele van ’s werelds grootste oorlogen uit de geschiedenis, zoals: de Tweede Wereldoorlog, de Koreaanse oorlog, de oorlog in Vietnam, de Zuid-Afrikaanse grensoorlog en verschillende andere. Ze zijn niet zoals de rest van de beste machinegeweren die door kogels worden gevoed en bediend. Het verschil tussen de M2 ​​Browning en de rest is het feit dat het een zwaarvuurwapen is, wat simpelweg betekent dat het niet meer dan 75 rondes kon afvuren aangezien het de loop zou opwarmen, waardoor het uiteindelijk de bestaande loop zou beschadigen, wat op zijn beurt de beproefde, geteste en bewezen nieuwere en veel dikkere, zwaardere loop zag die vanaf dat moment de tand des tijds doorstaan ​​heeft.

Ondanks dat het machinegeweer zwaar in gewicht is en niet zo veel vuurkracht afgeeft als de rest, bestaat hij al sinds de jaren ‘30, het is nog steeds een meesterwerk in de Browning-machinegeweercollectie door verder te gaan dan zijn beoogde taak tijdens de oorlogen van de wereld zoals we die kennen. Meer en meer wapenverzamelaars dromen er van om er een te bezitten. We kunnen het classificeren als een van ’s werelds beste machinegeweren, aangezien het de tand des tijds heeft doorstaan ​​en soldaten heeft bijgestaan ​​in ongeveer vijftien officiële oorlogen. Er kunnen ook andere gebeurtenissen en toepassingen zijn waarvan de wereld zich niet bewust is waar de M2 ​​mogelijk de redding is geweest, wat een mysterie in de geschiedenis blijft.

6. M1919 Browning

Het feit dat deze tijdloze klassieker uit 1919 komt zou je al moeten vertellen in welk jaar het in productie was. We kunnen hem als de grootvader van machinegeweren en klassieke wapens beschouwen sinds het in gebruik is geweest van 1919 tot heden.

De legendarische kogelaanvoer met kettingriem stapelt ongeveer 400-600 omwentelingen per minuut. Er zijn varianten op gemaakt, maar deze in het bijzonder is de M1919 en is ook een duidelijk voorbeeld van een tijdloos meesterwerk op het gebied van ontwerp en prestaties. Net als andere opmerkelijke machinegeweren die op een pod gemonteerd zijn, staat de M1919 algemeen bekend als vast onderdeel van de frontlinie en gedeeltelijke opvolger van de oorlogen van de Tweede Wereldoorlog. De M1919 in zijn oorspronkelijke vorm heeft een grote invloed gehad op het ontwerp van andere opmerkelijke beste machinegeweren, zoals de M60, wat een recenter ontwerp is. M1919 Browning heeft één onderscheidend fysiek kenmerk dat bijdraagt ​​aan het klassieke en revolutionaire ontwerp, namelijk het bruin gelakte houten handvat van Tommy Gun. Dit is het kenmerk van het pistool dat het het meest uniek maakt, afgezien van zijn feitelijke vermogen om ook met een constante snelheid te vuren via het gebruik van een munitietoevoersysteem met kettingriem waaruit de nieuwere, moderne, monteerbare en op een pod rustende kanonnen van vandaag zijn afgeleid.

Het waterkoelsysteem hielp het pistool tegen het opwarmen en vertragen van de vuursnelheid, terwijl het nog steeds zoveel lood kon pompen zoals het was gebouwd en geproduceerd, om uitzonderlijk te presteren tijdens het gebruik gedurende zijn hele tijdperk en de tijd van gebruik.

5. M60 GPMG

M60 GPMG, alleen al het horen van de naam van dit machinegeweer kan iemand intimideren en automatisch een ‘verfijnd gevoel’ creëren bij het horen ervan. Dat komt puur omdat de Mortar precies zo geavanceerd is zoals hij klinkt, eruit ziet en aanvoelt. De M60 was in een bepaald stadium ook een eerste wapen bij uitstek en aanbeveling voor het Amerikaanse leger totdat het werd vervangen door iets anders. Ondanks dat de M60 een lage vuursnelheid heeft, is hij uitermate betrouwbaar en effectief gebleken in de jaren ‘50 en ‘60.

Ondanks het voordeel dat je het in je handen kunt dragen en ermee kunt lopen, als je sterk genoeg bent, dient het 1200 tot 1500 kogelboormachinegeweer het beste als hij op een statief op de grond wordt geplaatst of op een zwaar gepantserd militair voertuig en bestuurd door toegewijde schutters totdat hij ironisch genoeg zelf wordt neergeschoten door een vijand. Het grote voordeel van dit machinegeweer ten opzichte van de rest is dat het de mogelijkheid biedt om continu te schieten op naderende voertuigen, mensen en andere bedreigingen met een constante snelheid zonder lange tijden te hoeven wachten voordat het is afgekoeld zoals andere mortel machinegeweren. Dit hangt ook puur af van de weersomstandigheden, maar in het algemeen is het door veel soldaten in oorlog bewezen dat ze gedurende lange sessies hun taak van constant vaststaand vuur succesvol hebben uitgevoerd.

De toevoer van het riemmunitiesysteem is een andere belangrijke factor die bijdraagt ​​aan de grootsheid van de M60, omdat je niet de hele tijd hoeft te herladen zoals andere draagbare of monteerbare machinegeweren, wat betekent dat je langer kan schieten voordat je opnieuw moet laden. De M60 dient het best zijn rol om op verzoek tijdens de oorlog vuurkrachtondersteuning van kogelregen te bieden aan infanterieteams. Het is bijna alsof je het voorrecht hebt om God te vragen om op verzoek kogels op je vijand te schieten.

4. FN F2000 Assault Rifle

Door het futuristische ontwerp van de FN2000 wordt het door vuurwapenliefhebbers ‘het wapensysteem van de volgende generatie’ genoemd. Het algehele unieke en ongebruikelijke wapenontwerp van de moderne F2000 is in zekere zin ook de verkoopfactor van wat het tegenwoordig erg populair maakt op de vuurwapenmarkten. Het ontwerp van het pistool is niet alleen voor visuele doeleinden, maar speelt eigenlijk een grote rol bij het verzekeren van een optimale nauwkeurigheid en hantering van het wapen in tegenstelling tot de normale geweren met de wagens die laag aan de voorkant hangen, wat soms een obstructie van de onderarmen kan veroorzaken, op een bepaald punt, wat uiteindelijk de algehele opname-ervaring beïnvloedt. Het mooie van de hantering is dat het materiaal waaruit het is gemaakt, is verwerkt met polymeren, waardoor het extreme veel lichter is dan de rest van de zware machinegeweren van volledig metaal en legering.

FN F2000 is het best geschikt voor zowel linkshandigen als rechtshandigen en is geschikt voor ALLE soorten handlers. Het ontwerp van de FN F2000 kan als revolutionair worden beschouwd met de combinatie van de intelligentie van wapensystemen, aangezien het is gebouwd om het meest gewilde en uitgegeven draagbare machinegeweer te zijn voor het welzijn van toekomstige legerbataljons, dat ook de mogelijkheid omvat om het geweer aan te passen aan missiespecificaties. Dit idee van het hebben van een wapen dat verder kan worden verfijnd om aan bepaalde missies te voldoen, zal de vooruitgang en het succes van toekomstige oorlogen of missies zijn, dus het grootste deel van het succes bij de productie van de FN F2000 hebben we te danken aan het ontwerp.

3. M24E6 Machinegeweer

Hier is nog een gerenommeerd machinegeweer dat voornamelijk is gebruikt door het Amerikaanse Korps Mariniers. Het pistool staat bekend om het leveren van hetzelfde grondstatief of tweepootvermogen als de M60, maar dan eem stuk lichter, waardoor het mogelijk is om ermee rond te rennen. Veel van de betere machinegeweren of vuurwapens in het algemeen zijn in de loop der jaren verkleind, veranderd, beproefd en getest om tegemoet te komen aan en gepast te zijn voor een specifieke exclusieve uitgegeven groep zoals het Amerikaanse leger en het Amerikaanse korps enz.

De M24E6 is een goed voorbeeld van de upgrades in de bewapening door de jaren heen en in dit geval algemeen bekend om zijn lichte gewicht, maar met dezelfde mogelijkheden voor het leveren van precisieschoten en nauwkeurigheid vanwege de stabiliteit die de gemonteerde tweepoot of statief biedt. De gemonteerde stabiliteit zorgt voor veranderlijke posities van het ene uitkijkpunt naar het andere zonder de pods te hoeven dragen, omdat het op het pistool zelf wordt gefixeerd en op dezelfde manier gemakkelijker te dragen is en het sneller te manoeuvreren maakt. De M24E6 heeft ook bewezen betrouwbaarder, sneller in vuursnelheid per minuut en superieur te zijn aan de zware oude M60.

De meest opvallende kenmerken van de M240 kunnen worden onthuld in de verstelbare vizieren, de ergonomisch ontworpen handgreep en de duurzaamheid van het titaniumstaal dat wordt gebruikt om het pistool te produceren. Het grote voordeel van titaniumstaal voorkomt dat roest de bruikbare en belangrijke delen van het vuurwapen binnendringt, wat ervoor zorgt dat het machinegeweer langer zal werken dan zijn verwachte levensduur, aangezien roest het belangrijkste probleem is van vastlopen en verplaatsing van de loop in andere geweren die we tegenwoordig kennen.

2. Kalashnikov (ook wel bekend als de AK-47)

We zien dit pistool, we rennen, we horen van dit pistool, we huiveren en er gaan rillingen door onze ruggengraat. Stel je de terreur voor die je zou voelen als je met een van deze in een extreme gijzeling wordt vastgehouden? De AK-47 is over de hele wereld een norm geweest dat als je er een bezit, je een terrorist bent, simpelweg omdat bekend is dat de meerderheid van de beruchte terroristen de voorkeur geeft aan de AK-47 waar het de beste machinegeweren betreft. Het wordt officieel erkend in de Sovjetdocumenten als “Avtomat Kalashniknova“. Hoewel dit een machinegeweer is, is het verrassend genoeg het gemakkelijkst verkrijgbare en toegankelijke secundaire wapen van de ‘Black Markets’. Afrika heeft een bekende legende dat de AK-47 door een aantal lokale bewoners werd gebruikt, omdat het goedkoop is om te produceren.

De AK-47 kan worden beschouwd als een van ’s werelds beste machinegeweren vanwege zijn populariteit onder Russische- en Sovjetlegers en leden die behoren tot Arabische en Afrikaanse landen. In 1947 was het ook een standaardkwestie van wapens en meer in het bijzonder een gewaardeerd juweel voor Joseph Stalin uit die tijd, omdat het zeker het op één na beste op de markt was en de springplank was naar al zijn gevaarlijke inspanningen. Enkele van ’s werelds meest gevaarlijke en beruchte terroristen en rebellietroepen hebben verschillende bekende oorlogen en aanslagen geleid en overwonnen die zich een weg banen naar de geschiedenisboeken van de wereld, zoals we er misschien over hebben geleerd door de geniale creatie van Michail Kalashnikov als hun belangrijkste wapen te gebruiken.

Enkele van deze kwaadaardige genieën die van de AK-47 hun exclusieve machinegeweer hebben gemaakt, zijn onder meer: ​​Osama Bin Laden (het “onmogelijk om te vangen” mega-meesterbrein en leider van de beruchte al – Qaeda en Saddam Hoessein, die een van de mannen is met “het gouden geweer” aangezien er een gouden AK-47 is ontdekt tussen de rest van zijn kostbare verzameling gouden geweren. Volgens een documentaire uitgevoerd door Rusland wordt gemeld dat sommige Afrikaanse gebieden de naam “Kalash” aan hun kinderen geven, naar de Kalashnikov.

Wat een grote eer om vernoemd te zijn naar een AK-47, want dit zou een trend zijn in de populaire cultuur en de manier waarop mensen je zouden zien als ‘Most Wanted & Dangerous’. Er worden over de hele wereld naar schatting 100 miljoen AK-47’s geproduceerd en deze zijn puur legaal gepatenteerd en geproduceerd, en niet te vergeten de ietwat niet-detecteerbare illegale productie van deze met de hand aangedreven krachtige machinegeweren, evenals door de achtertuin geproduceerde munitie gemaakt door wapenliefhebbers door het smelten en het raffineren van edelmetalen en het samenstellen van de delen van de AK in bulkproducties en verspreid over de zwarte markten. Met zoveel andere opmerkelijke, gerenommeerde machinegeweren, die ook als een van de beste ter wereld worden beschouwd, lijkt de AK-47 in alle opzichten de kers op de taart te zijn geweest, aangezien zelfs dit pistool het meest wordt gerepliceerd boven de rust door bewezen feit van de grote hoeveelheden die zijn ontdekt en geconfisqueerd door de overheid sinds de geboorte in de jaren ‘40.

Met betrekking tot de door de hemel bewerkte reputatie van de AK-47, is betrouwbaarheid altijd de wapperende vlag van het meesterwerk geweest in tegenstelling tot nauwkeurigheid vanwege het opmerkelijke vermogen om net zo krachtig te vuren als de beoogde prestaties, zelfs als het door de modder werd gesleept, ondergedompeld in water of ijs en sneeuw. Een andere reden waarom het een van ’s werelds beste machinegeweren is, aangezien de cijfers niet liegen in termen van de keuze van een gevechtsgeweer voor meer dan een halve eeuw, is vanwege het lichte gewicht van 4,78 kg door één man te dragen, met de mogelijkheid om nog steeds maar liefst 600 rondes per minuut eruit te pompen.

Wereldvlaggen zouden op vrede moeten lijken, maar Mozambique ziet het niet zo, aangezien het het eerste en in feite enige land is met een zwart silhouet van een AK-47 en een schoffel die elkaar op hun vlag kruisen. Dit zou je iets moeten vertellen over de opmerkelijkheid en wereldverschijnselen van de revolutionaire, wereldpopulaire AK-47 Kalashnikov. Een conclusie kan worden getrokken uit de bovenstaande begrippen en uit talloze andere mijlpalen die de naam Kalashnikov aan de hemel heeft getrokken vanaf de tijd van zijn ontstaan ​​tot het heden en we kunnen dit valideren met behulp van andere bijdragende feiten die het tot ’s werelds beste machine maken, dat zelfs in het ‘GUINESS BOOK OF WORLD RECORDS’ de eer en de historische plaats in zijn boeken heeft gekregen als “het meest voorkomende wapen dat de wereld heeft gekend”.

1. M4 Carbine Commando met M203 Grenade Launcher

De beste machinegeweren ter wereld zijn aanzienlijk het ultieme in termen van waarvoor ze zijn gemaakt. Het enige doel van een kanon in de vorm van een halfautomatische machine is puur om bij te dragen aan en te helpen bij het verzekeren van de grotere beoogde vernietiging die de bevoegde, geautoriseerde of verstrekte gebruikers van deze krachtige artillerie krijgen voor welk gebruiksdoel dan ook. Als we het hebben over een M4 Carbine Commando, stel je dan een huursoldaat voor zoals Chuck Norris in de film Missing in Action. Houd dit pistool vast, bereid je voor op een pad van explosies en doorboor de lucht met continu hellevuur. Ja, je hebt gelijk, het is echt een zware last.

Het M4 Carbine Commando is een door de overheid aanbevolen wapen door de verdedigingsmacht van de Verenigde Staten van Amerika en is vervaardigd volgens militaire specificaties en met gebruikmaking van de strijdkrachten van de Verenigde Staten. Laten we eens kijken wat dit machinegeweer tot een van ’s werelds beste machinegeweren maakt. Afgezien van het feit dat het M4 Carbine Commando-probleem een ​​nummer één aanbevolen secundair aanvalsgeweer van militaire standaardkwaliteit is, is het belangrijkste kenmerk en de schoonheid van dit stomend hete vernietigingswapen dat het is gebouwd voor en ontworpen om zijn eigen back-upeenheid te huisvesten wanneer het 5.56MM-kaliber kogels raken op na een lange reeks machinevuurkracht. Deze back-upeenheid is een apart hulpstuk, de M203 onder de loop gemonteerde granaatwerper die is ontworpen om te passen als het belangrijkste kenmerk van dit draagbare monster.

Alleen al de M203 geeft elke Amerikaanse militaire soldaat het grootste voordeel ten opzichte van vijanden, omdat het bijna is alsof je een team van tien man in je hand hebt dat klaar staat om te strijden. De M203-granaatwerper van het M4 Carbine Rifle maakt het zeker een van de meest intelligent ontworpen tegenwerkende media en een geschenk dat aan Amerikaanse soldaten wordt gegeven en dient als levensredder in die wanhopige tijden van nood wanneer je munitie opraakt. Het gemak van de M203 die aan je M4 kan worden bevestigd, is geweldig, omdat het je de tijd bespaart om naar je granaat te moeten reiken in een razendsnelle gevechtssituatie. In een fractie van een seconde kan iemand zijn leven verliezen, en dat is precies waarom het gemak van het hebben van de M203-granaatwerper de overwinning brengt door gewoon op een knop te drukken terwijl je je M4 vasthoudt om een ​​hele troep te kunnen ontwortelen.

Het machinemonstergeweer is niet zonder reden beoordeeld volgens militaire normen, want het heeft zeker een aaskaart in de mouwen, in tegenstelling tot andere uitgegeven wapens die aan vijandige soldaten worden gegeven. We kunnen door zijn uitstekende reputatie van 21e-eeuwse wapenvooruitgang en intelligentie zeggen dat het zeker een enorme hoeveelheid warmte bevat, wat kan zijn dat de algemeen bekende wapens niet in staat zijn om te produceren in termen van betrouwbaarheid, prestaties, duurzaamheid en efficiëntie en nauwkeurigheid. Het vervult zeker het doel en de belofte waarvoor het is gebouwd en dat is om de militaire dienst van de Verenigde Staten te voorzien van uitmuntendheid op het slagveld, samen met de combinatie van een ronduit concurrentievoordeel in termen van door kracht ontwikkelde wapens.

10 Beste Machinegeweren in de Wereld

  1. M4 Carbine Commando met M203 Grenade Launcher
  2. Kalashnikov (ook wel bekend als AK-47)
  3. M24E6 Machinegeweer
  4. FN F2000 Assault Rifle
  5. M60 GPMG – beste machinegeweren
  6. M1919 Browning
  7. M2 Browning
  8. Heckler & Koch UMP
  9. Ceska Zbrojovka Scorpion EV03
  10. Heckler & Koch MP5K

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *