Maken mannen gebruik van cosmetische behandelingen? Jazeker, veelvuldig zelfs! Er worden jaarlijks ruim 120.000 cosmetische behandelingen bij mannen uitgevoerd in Nederland. In de carrièrewereld zijn cosmetische behandelingen voor mannen heel normaal. Er fris en fruitig uit blijven zien zorgt voor betere carrièrekansen en meer zakelijk succes, zo wijzen vele wetenschappelijke onderzoeken uit. Wat zijn de populairste cosmetische behandelingen voor mannen?

Botox

Er worden jaarlijks ca. 80.000-100.000 Botox behandelingen bij mannen in Nederland uitgevoerd. Botox is daarmee veruit de populairste cosmetische behandeling voor mannen. Na een behandeling van enkele minuten zijn voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes en/of fronsrimpels verleden tijd. De botulinetoxine (Botox is een merknaam) zorgt ervoor dat de rimpels voor 3 a 4 maanden niet meer geactiveerd kunnen worden. Het is een behandeling die niet opvalt bij je omgeving, je ziet er alleen een stukje fitter en beter uit.

Botox zweetoksels

Niemand vindt het prettig om natte kringen onder de oksels te hebben van het zweten. Toch hebben erg veel mensen daar last van. Deze mensen moeten regelmatig van shirtje ruilen omdat je je stoort aan de natte zweetkring of nare zweetgeur. Een korte botox behandeling zorgt ervoor dat het overmatig transpireren stopt. De botulinetoxine zorgt ervoor dat de zweetklieren niet meer worden geactiveerd. Een lichaam raakt door te zweten haar warmte kwijt. Als deze klieren in de oksels gemiddeld 20 weken actief. Veel mensen laten deze behandeling in het voorjaar uitvoeren en hebben er in de zomer dan plezier van.

Fillers tegen rimpels

koppel-man-vrouw-selfie-buiten

Wanneer je diepe rimpels hebt, dan kun je deze laten opvullen met fillers. Vaak zijn dit hyaluronzuur fillers. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het lichaam voorkomt. Fillers zijn gemiddeld 7-12 maanden effectief. De arts spuit met een dunne naald de hyaluronzuur fillers in de juiste huidlaag. Neus-lippen-plooi, rimpels van de traangoten en rimpels op de wangen zijn populaire plekken voor fillers bij mannen. Op deze manier zijn de rimpels en plooien minder zichtbaar en zie je er jonger en fitter uit.

Profhilo behandeling

Bij het ouder worden ontstaat ook huidverslapping. Verslapte huid ontstaat doordat het collageen in de huid afneemt en de huid dunner wordt. Profhilo is voor mannen een prachtige behandeling. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert de huid collageen aan te maken en hydrateert van binnenuit. Daardoor wordt de huid weer steviger.

Fillerbehandeling voor contour verbetering

Niet iedere man heeft een mannelijk gezicht. Soms is de kin of kaak niet prominent aanwezig, soms moeten de slapen of mondhoeken worden opgevuld. Met een fillerbehandeling kan een gezicht mannelijker worden gemaakt. Bijvoorbeeld door echt een stevige, mannelijke kaaklijn te maken (denk aan Brad Pitt). Mannen laten dit doen om een masculiene uiterlijk te krijgen. Het kan zijn dat zij zich nodig hebben voor hun uitstraling (model, artiest), werk (manager, baas) of carrière (aantrekkelijker).

Beste injectables arts voor mannen

man-zakelijk-naar-buiten-kijken

Het is raadzaam om een weloverwogen keuze te maken voor een cosmetisch arts. Sommige artsen hebben veel ervaring, andere iets minder. Sommige artsen zijn gespecialiseerd in Botox, andere in fillers. Vergelijk alle cosmetische klinieken in Nederland op Injectablesbooking.nl.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *