Dennis Schouten kun je natuurlijk kennen van PowNed. Hij was hier actief van 2016 tot en met 2020 en sinds 2021 ging hij ook aan de slag bij de videoserie van het welbekende juicekanaal RoddelPraat. Hij is 28 jaar oud en hij is opgegroeid in Glanerbrug. Voordat hij een carrière had als verslaggever, was hij gewoon aan het studeren. Zo heeft hij de mbo-opleiding filiaalmanager afgerond en is hij verder gaan studeren aan de hbo-opleiding media, informatie en communicatie. Maar toen hij zijn eerste baan bij PowNed kreeg, besloot hij te stoppen met de opleiding. Maar wat schuilt er nog meer achter Dennis Schouten? Dat lees je hier!

Wat is er gebeurd tussen Dennis Schouten en zijn vriendin?

Natasja-Dragic.jpg

Dennis Schouten en zijn inmiddels ex-vriendin, Natasja Dragic hebben een hoop drama gehad, maar vorig jaar is het allemaal opgelost door de rechter. Natasja Dragic beweerde namelijk dat zij minderjarig was toen ze een relatie gekregen. Maar de rechter is tot de conclusie gekomen dat zijn ex-vriendin valse informatie heeft verspreid en dat ze dus met onrecht heeft gehandeld. Ook Dennis heeft een statement over de situatie gedeeld op zijn Instagram: ‘Ik ben geen pedofiel. Dat klinkt hard, maar daar ging deze rechtszaak om’. Toen hij net de beschuldigingen kreeg had hij er veel last van: ‘Ik ben maanden bedreigd, uitgescholden en mensen die ik dicht bij me had staan zijn vertrokken’. Om deze reden heeft hij ook een schadevergoeding van 7500 euro gekregen.

Wat was de situatie tussen Dennis Schouten en zijn moeder?

Dennis Schouten heeft van alles over zijn jeugd geschreven in zijn boek, waaronder over de band met zijn moeder. Zo vertelde hij dat altijd wel straf kreeg van zijn moeder wanneer hij iets verkeerds deed. Ook had zijn moeder hem ineens aangemeld voor therapie en vanaf dat punt ging het mis. Zijn moeder stuurde hem naar de kinderpsycholoog, omdat ze vond dat hij te druk was. ‘Rond m’n dertiende begon ik ook te denken dat m’n moeder het juist graag wilde, een gehandicapte zoon hebben’, want hij wisselde regelmatig van psycholoog, maar ze kwamen telkens tot de conclusie dat er niets aan de hand was met Dennis. Op een gegeven moment zat hij ook aan zware medicatie en het ging zelfs zover dat zijn moeder hem naar de Kinderbescherming wilde sturen: ‘M’n moeder gunde het niet om bij m’n vader te wonen. Ze had nog liever dat ik naar een tehuis zou gaan’. Dit was wel het dieptepunt die Dennis Schouten met zijn moeder heeft meegemaakt. Sindsdien hebben ze ook geen contact meer. Maar door de jaren heen zat hij mentaal niet op een goede plek. Hij had zelfs een euthanasiewens, wat inhoudt dat hij zelf uit het leven wilde stappen. In zijn boek ‘Dennis Schouten: Beschadigd, op weg naar de dood’ spreekt hij hier openhartig over.

Waarom was Dennis Schouten gestoken?

In 2023 heeft Dennis Schouten een heftige gebeurtenis meegemaakt. Hij werd namelijk in zijn gezicht gestoken. ‘Ik ben vannacht rond 3:00 uur in mijn gezicht gestoken met een mes in Aspen Valley in Enschede.’ ‘Terwijl ik met een vriend van mij zat te praten aan de bar in afwachting van onze borrel. Ineens zat ik onder het bloed’. Volgens hem is dit zonder reden gebeurd. Wat hij hier nog meer over te zeggen heeft, is: ‘Dit is de boete die je kennelijk moet betalen anno 2023 als je een mening hebt in Nederland.’ ‘Ik neem alle risico’s van mijn mening, mijn werk en mijn programma. Maar wat gaat er in je zieke hoofd om als je met een mes de stad in gaat. Ik dank god dat ik niet 5 centimeter hoger ben gestoken, morgen zal ik aangifte doen.’, aldus Dennis Schouten.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *