Een uitvinding die je bijna alleen maar in Nederland vindt, is de bakfiets. Als echt fietsland kan dit natuurlijk niet ontbreken. Al jaren worden kinderen met deze fiets naar school gebracht. Wist je dat er ook elektrische bakfietsen bestaan? Naast de opkomst van de gewone elektrische fietsen, is de elektrisch aangedreven bakfiets ook enorm populair. De beste elektrische bakfiets komt met vele voordelen die we je graag uitleggen. Lees snel verder!

Makkelijk van alles vervoeren

Load 60 middenblok

Veel mensen kopen een bakfiets om hun kinderen mee te vervoeren. Dit is erg handig: je hebt al je kids bij je en je kunt hierbij ook een oogje in het zeil houden. Wat een voordeel van een elektrische bakfiets is ten opzichte van een gewone, is dat je door de aandrijving een stuk meer aankan. Van postpakketjes tot aan boodschappen; je neemt gemakkelijk een bak vol bagage mee in de bakfiets. Dat allemaal zonder te zweten natuurlijk!

QicQ is dé elektriche fietsenwinkel. Elke fiets die je bij hen koopt, is elektrisch. Met een breed inventaris aan verschillende merken en fietsen hebben ze voor ieder wat wils. Ze doen dit al jaren met plezier en hun missie is dan ook om iedereen uit de auto te krijgen en op de fiets!

Snel op locatie

Al je kinderen op tijd klaarmaken en afzetten op school kan een hele klus zijn. De elektrische bakfiets helpt je hier een handje bij. Met de fiets haal je gemakkelijk een snelheid van 25 kilometer per uur! Daarnaast vermijd je zonder moeite die ochtendspits; daar race je zo doorheen achter alle fietsers aan. Kortom, de elektrische bakfiets brengt je snel op locatie en dat zonder extra hard te fietsen!

Goed voor de planeet en jezelf

Het laatste voordeel is er niet alleen een voor jou, maar heeft iedereen wat aan. Waar je normaal de auto of de scooter zou pakken, kies je nu voor de elektrische bakfiets. Met de opbergruimte en snelheid heb je helemaal geen vervoermiddel op benzine meer nodig. Een stuk beter voor het milieu dus. Met die extra beweging die je niet krijgt in de auto, werk je ook nog eens aan je eigen gezondheid!

Dus, de elektrische bakfiets is snel, vervoert een hele hoop, is goed voor het milieu, en jezelf! Of je nou kinderen hebt of niet, genoeg voordelen voor het aanschaffen van deze mooie uitvinding. Waar fiets jij als eerste heen?

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *