Zin in een beetje shoppen? We hebben de duurste shisha’s ter wereld uitgezocht om je eetlust op te wekken. We willen niet suggereren dat je geen extra miljoen hebt liggen om aan een uitgebreide shisha pijp te spenderen, maar voor het geval deze exquise waterpijpen iets buiten je bereik liggen, hebben we een paar, meer betaalbare, opties voorgesteld! Uiteraard kan je ook gewoon een shisha pen bestellen, net even wat goedkoper ;).

1. Aurentum Zwitserse Shisha – Prijs: €1.000.000

Aurentum Zwitserse Shisha

Aurentum Switzerland heeft samengewerkt met twee Zwitserse kunstenaars om een van de meest verbluffende waterpijpen die er zijn te maken en te ontwerpen. Deze waterpijp is geplateerd met zilver en versierd met 24-karaats goud. Er zitten 8 handgemaakte scarabeeën op de waterpijp die gemaakt zijn van platina en diamanten die. De basis zelf is van 18 karaats goud, en er zit een windkap op die met 24 karaats goud zilver geplateerd is. De ‘pot’ is van Murano glas, bedekt met zilver en geaccentueerd met een stukje van 24-karaats goud. De verbindingsbuizen zijn bekleed met Venetiaans fluweel en het mondstuk is van zilver. Wauw.

Super Nova shisha pijp

Nog niet klaar om een waterpijp op te halen die een koning zich kan veroorloven? Wat dacht je dan van een waterpijp die nog steeds geschikt is voor een koning! Deze Super Nova Roterende 4-slangige shisha (zie hierboven) lijkt qua vormgeving sterk op de Aurentum, maar je hoeft hem ’s nachts niet in een kluis op te bergen. Wie je ook bent, de Khalil Mamoon Geoxideerde shisha heeft een prachtig uiterlijk en rookt zo heerlijk dat hij zijn gewicht in goud waard is.

2. Desvall Shisha: €40.000 – €100.000

Desvall shisha

Zweden weigert zich te laten overtreffen als het op vormgeving aankomt. Door de combinatie van handgemaakt ambachtelijk vakmanschap, baanbrekende leerbewerkingstechnieken, en de modernste techniek zijn deze shisha’s prachtig en serieus. Met tientallen ontwerpen met 24-karaats goud, Swarovski kristallen, chromen afwerking, en tal van andere fraaie opties, is er zeker een Desvall waterpijp die bij je past. Er is zelfs een model dat speciaal in opdracht van Bugati gemaakt werd en dat een makkelijke €100.000 kost. Bekijk deze geweldige video waarin gedetailleerd wordt uitgelegd hoe deze hookahs worden gemaakt:

Hoe indrukwekkend de Desvalls ook mogen zijn, het kan moeilijk zijn er een aan te schaffen als je van plan bent er ooit nog een rekening voor te betalen. Wat dacht je dan van een Ronde Glazen Libery shisha in de plaats? Deze geheel glazen shisha, die 23 centimeter hoog is, past perfect in elkaar zonder de hulp van rubberen tules. Compleet met een wasbare rubberen slang, en een uniek ontworpen mondstuk, zal dit prachtige stuk met elke Desvall die er is wedijveren!

3. De Porsche Shisha – €2.000

Porsche-shisha

Deze bad boy is iets betaalbaarder dan een miljoen, maar nog steeds behoorlijk prijzig. Uiteraard verwachten we met een naam als ‘Porsche’ niets minder dan het beste. Vervaardigd met een buitenkant van roestvrij staal en matglas, zijn de binnenste steel en de slang gemaakt van hetzelfde aluminium dat ze onder de motorkap in Porsche machines gebruiken.

Lavoo MP3 shisha

We kunnen niet allemaal een Porsche bezitten – of het nu een auto of een waterpijp is – een Lavoo MP3 daarentegen is wel helemaal te doen. Hij is 14,5 cm hoog, en kan bogen op ingenieuze ontwerp-attributen als een horizontale neerwaartse steel en een zwevend glazen kogellager dat in de dubbele filterkamer opstijgt; hij is aantoonbaar cooler dan die oude Porsche rotzooi!

4. Kaloud Lotus Goud Kouture – €70.000

Kaloud Lotus Gold Kouture shisha

De Kaloud Lotus is een onbetaalbaar waterpijp accessoire…maar zelfs 70k is te prijzig voor dit onbetaalbare voorwerp. Gehuisvest in een koolstofvezel draagkistje dat gegraveerd wordt met de naam van de koper, weten we niet zeker of dit wel echt bestaat. Misschien kies je voor de zekerheid toch maar voor de standaard (betaalbare) shisha die kan je goedkoper bij dhgate bestellen.

5. Zahrah Glazen Shisha: €90 – €1.500

Zahrah glazen shisha

Sommige van de kleinere versies van de Zahrah shisha’s, zoals de Zahrah Wave Shisha, zijn volkomen betaalbaar, zeker gezien hun unieke vormgeving. Sommige van de meer uitgewerkte glazen ontwerpen, zoals de Zahrah Z7 Shisha (hierboven afgebeeld) sluipen de categorie van de luxe shisha’s binnen. We verzekeren je echter dat het de moeite waard is. Deze waterpijp en alle andere uit de Zahrah waterpijpenlijn, zijn ware kunstwerkjes die in Amerika gemaakt worden, en je fantasiefactor zeker zullen verhogen!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *