EPLAN levert software- en serviceoplossingen op het gebied van elektrotechniek, industriële automatisering en mechatronica. Daarbij ligt de focus op efficiënt ontwerpen. Het EPLAN Platform verbindt onze oplossingen, vanuit de preplanning en het projectmanagement tot het ontwerp van schakelkast en bedrading. Zo stroomlijnt u uw engineeringsprocessen.

Wat vindt u op het EPLAN Platform?

 > EPLAN-integraties voor ERP, PDM en PLM

 Digitalisering en dataconsistentie zijn de uitgangspunten van nu. Onze integraties en standaardinterfaces maken tweerichtings-gegevensuitwisseling met uw ERP-, PLM- en PDM-systemen mogelijk. Dat bespaart u tijd en geld. 

> EPLAN Engineering Configuration

 Met de EPLAN Engineering Configuration (EEC) brengt u uw productportfolio modulair in kaart, met interdisciplinaire functionele eenheden. Zo koppelt u configuraties en genereert u automatisch engineeringsdocumentatie.

> EPLAN Data Portal

Engineering-Process

 Het EPLAN Data Portal is een hoogwaardige artikeldatabank van prestigieuze onderdelenfabrikanten in de ePULSE cloud-omgeving. Het Portal is vernieuwd en biedt onder andere verbeterde datakwaliteit, een nieuwe gebruikersinterface en een slimme zoekfunctie. 

> EPLAN Preplanning

 Met EPLAN Preplanning voert u de eerste ontwerptaken in de engineering voor procesautomatisering of automatiseringstechnologie uit op het EPLAN Platform.

 > EPLAN Cogineer

Met EPLAN Cogineer genereert u snel en eenvoudig geautomatiseerde elektrotechnische, pneumatische- en hydraulische schema’s voor uw engineeringsproces.

 > EPLAN Pro Panel

Met EPLAN Pro Panel Professional optimaliseert u uw productieprocessen. U verkrijgt automatisch een groot aantal gegevens, van het labelen van de componenten tot aan de ondersteuning van het handmatige bedradingsproces.

> EPLAN Smart Wiring

EPLAN Smart Wiring is uw virtuele assistent voor bedrading in de paneelbouw. Van het aansluitpunt tot aan de bedrading levert de software alle nodige informatie digitaal aan, desgewenst in 3D.

 > EPLAN Harness proD

Gebruik EPLAN Harness proD voor het efficiënt ontwerpen en documenteren van bekabeling en kabelbomen in 3D. De software maakt het mogelijk om typische workflows voor het ontwerp van bekabeling en kabelbomen te automatiseren. Inclusief de lay-outs van nailboards.

 > EPLAN Fluid

EPLAN Fluid is uw engineeringstool voor het ontwerpen en automatisch documenteren van schema’s voor hydraulische, pneumatische, koel- en smeersystemen.

 > EPLAN Electric P8

EPLAN Electric P8 genereert automatisch gedetailleerde evaluaties als integraal onderdeel van de projectdocumentatie, continu of na afloop. Downstream processtappen krijgen alle benodigde engineeringsinformatie.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *