Elk jaar worden er zoveel nieuwe gadgets gereleased, dat het moeilijk wordt om te bepalen waar je je geld aan moet besteden! Dat gezegd hebbende, wordt het wel snel duidelijk wat hot is en wat niet. Veel gadgets zijn misschien leuk om uit te proberen voor een paar uur, maar smijt je al snel in de kast en kijk je jarenlang niet meer naar om! Dit is zeker niet het geval voor de volgende gadgets uit onze top 10 lijst.

VR headset

VR headset

Sommigen zeggen misschien dat het VR headset tijdperk al over is, maar wij zijn het hier niet mee eens. De Sony PlayStation VR, HTC Vive, Oculus Rift en Samsung Geat VR zijn allemaal geweldige gadgets die het waard zijn om in huis te nemen. De technologie blijft verbeteren en zo ook alle mogelijkheden van je headset. Er zijn een aantal leuke games die VR gebruiken, zoals Batman Arkham en je kan 360o videos op YouTube kijken. Tegenwoordig kan je zelfs live NBA wedstrijden in virtual reality bekijken.

MacBook Pro

MacBook Pro-laptop

Net als met de iPhone, maakt Apple geweldige laptops. De MacBook Pro wordt beschouwd als de parel in de kroon, met op z’n slechts specs over een 13.3-inch display, 2.3GHz dual core Intel Core i5 processor en 720p HD camera, de Pro is krachtig, licht en een plezier om te gebruiken. Iedereen die wel eens foto’s bewerkt, muziek maakt of zelfs films bekijkt op z’n laptop zal zonder twijfel de Pro waarderen.

VPN verbinding

Ik zie je al denken; wat is vpn? Wil jij heel graag die ene Amerikaanse serie bekijken die niet beschikbaar is, omdat je niet in Amerika bent? Dan kan je nu een VPN verbinding tool downloaden. Met deze tool wordt jouw verbinding met een ander IP adres gekoppeld in bijvoorbeeld Amerika. Zo denkt Netflix bijvoorbeeld dat je in Amerika bent, terwijl dat eigenlijk niet zo is. Gelukkig kan je ook nog eens een gratis vpn vinden om per direct je favoriete serie te checken!

Smartwatch

Smartwatch

Ook al staat de Apple Watch bekend als een geweldige smartwatch, zal het je misschien verbazen dat er nog andere smartwatches bestaan! Ook al zien ze er anders uit dan de Apple Watch, ze hebben wel een hoop van dezelfde functies en kenmerken. De Montblanc Summit is bijvoorbeeld wat luxer maar heeft ook een verwisselbare wijzerplaat, oplaadbare batterij, de mogelijkheid om je telefoonnotificaties te bekijken, een hartslagmonitor, etc. De Huawei Watch 2, Fitbit Blaze en LG Watch Style zijn ook horloges die je zeker zou moeten overwegen.

Xbox One X

person holding white xbox one controller

Jezelf uitroepen tot “de krachtigste console van de wereld”  moet je lef voor hebben, maar de Xbox One X kan het bewijzen. Met graphics in 4K, loopt de X soepeltjes door én ziet hij er fantastisch uit. Microsoft-only games zoals Forza en Halo zijn misschien wel de beste reden om de X te kiezen, maar het is ook een geweldig apparaat om DVDs op te kijken en Netflix te streamen.

Polaroid Pop

Vanwege Polaroid’s 80ste jubileum, heeft het fotografiebedrijf een coole digitale camera gereleased, de Pop. Dit is een camera die niet alleen foto’s kan nemen met 20-megapixel, maar ook foto’s van ruim 8 bij 10 centimeter kan uitprinten. Deze kleine gadget kan ook nog eens 1080p HD videos opnemen. Het beste? Hij is pocket sized.

4K of Ultra HD TV

hd-tv

Een 4K TV is in feite een HD TV met een vier keer zo grote resolutie. Dat betekent dat ze er geweldig uitzien, vaak met een scherm van 65 inch, kleuren die van het scherm afspringen en een scherpte die niet te verslaan valt. LG, Samsung, Sony, Panasonic en zoveel meer bedrijven maken 4K TVs, dus zelfs al is de keuze nog zo moeilijk, ze zijn het allemaal waard.

iPhone 12

iPhone 12-pro-max-mini

De iPhone X is cool, maar we moeten eerlijk zijn, de iPhone 12 is nog veel cooler. Dunner, groter en scherper dan ooit te voren, de 12 is simpelweg een prachtig stukje technologie en misschien wel de beste smartphone verkrijgbaar. Met een scherm van 5.8 inch, een voorcamera met 8-megapixel en een achtercamera met 12-megapixel, 1125 x 2436 pixels, 3GB RAM, 64GB opslag en iOS 11 als operating system, is de 12 een must voor iedereen die een grote stap in smartphone technologie wilt ervaren.

Smart speaker

Smart speaker

Zowel de Amazon Echo als de Google Home zijn onwijs populair geworden op de smart speaker markt de afgelopen paar maanden. Het zijn handige gadgets voor thuis, die je kunnen helpen met veel taken, het enige wat je hoeft te doen is het hardop te vragen! Je kan to-do lijstjes bijhouden, voor receptideeën vragen, snelle trivia feitjes krijgen, muziek spelen en zelfs de lichten uitdoen met stembediening. Handig en hartstikke cool.

Drone

witte-drone

Drones zijn een enorme gadget sensatie geworden de afgelopen tijd, maar dat is niet verbazingwekkend aangezien ze super leuk kunnen zijn. De kans krijgen om iets vanuit de lucht te filmen is iets wat je op geen enkele andere manier kan bereiken. Sommige beelden zijn vrijgekomen, genomen op plekken waar mensen nooit zouden kunnen komen, maar drones? Voor drones is het een eitje. Een must-have voor alle reis- en techfans.

Kindle

Kindle-e-reader

EBooks lezen kan bijna niet beter dan met de Amazon Kindle. Met een display dat eruit ziet als een echt boek, prettig voor de ogen is en ook nog simpel is aan te passen. Tekengrootte en helderheid zijn in te stellen. Kindles zijn in het zwart en wit verkrijgbaar met een 6-inch display en ze wegen een stuk minder dan je zou denken! Het beste? Duizenden eBooks kan je hierop downloaden, soms zelfs gratis.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *