Er is veel bekend over de carrière van Helene Hendriks. Ze is voormalig hockeyster geweest en is nu momenteel een presentatrice en verslaggeefster. Hendriks is 43 jaar oud en geboren in Breda. Ze is niet de enige binnen haar gezin die op deze dag geboren is, want ze is namelijk het derde kind van een drieling. Haar ‘oudere’ zussen heten Judith en Claire. En naast hun geboortedag delen ze ook hun passie voor sport. Haar zus Claire had zelfs het wereldkampioenschap zaalhockey gewonnen. Hun sportieve DNA hebben ze te danken aan hun ouders, want de ouders van Helena zaten ook op hockey. En haar vader deed ook nog aan andere sporten. Helene is erg terughoudend over haar privéleven, maar in 2024 heeft ze voor het eerst iets gedeeld over haar relatiestatus!

Valt Helene Hendriks op vrouwen?

Helene Hendriks deelde helemaal niets over haar relaties, waardoor mensen zelf geruchten over de presentatrice gingen beginnen. Er ging rond dat Helene op vrouwen valt, maar ze heeft bevestigd dat dit niet waar is. Hier bleef het verder ook op bij. In 2022 liet ze ineens weten dat ze een vriend heeft en dat ze gelukkig met hem is, maar deelde nog steeds niet wie de gelukkige man is. De reden hiervoor is dat haar partner geen behoefte heeft aan de media-aandacht.

De vriend van Helene Hendriks blijkt Frans Vinju te zijn

Nu we iets weten over de partner van Helene Hendriks snappen we heel goed waarom hij niet zat te wachten op de media-aandacht, want ze hebben blijkbaar een enorm leeftijdsverschil. Iemand liet het volgende over de partner van Helene Hendriks weten: “Ik kom uit haar buurt. De reden dat ze hier niets over kwijt wil is omdat het een oude man is. Leeftijd had haar vader kunnen zijn. En ja dat roept vragen op dus beter niets zeggen dan he”. De vriend van Helene heet Frans Vinju hij is maar liefst 22 jaar ouder dan haar, dit heeft roddelkanaal Reality FBI bevestigd.

Frans Vinju is nu 65 jaar oud.

Frans-Vinju-presentator.

Wat nog meer bekend is, is dat ze beide uit de hockeywereld komen. Frans Vinju is nu 65 jaar, want in 2018 vierde hij zijn 60ste verjaardag. Er is om een reactie gevraagd door “Bekendeburen”, maar Frans Vinju heeft niets van zichzelf laten horen en Helene Hindriks is hier verder niet op ingegaan. Ze heeft wel gereageerd op een ander gerucht die rond ging over haarzelf en haar partner.

Weekblad Party speculeerde dat Hendriks zal trouwen met partner, maar ze heeft al snel tijdens Vandaag Inside bevestigd dat dit niet het geval is. “Ik weet niet waar en wanneer en ook niet met wie”, lachte ze. “Ik ga niet trouwen. Ja het kan nog gebeuren dit jaar, maar dan moet wel iemand mij vragen”, aldus Helene Hendriks.

Frans-Vinju

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *