Waar kun je mij ‘s nachts voor wakker maken? Nou, eigenlijk lig ik ‘s nachts het liefst heerlijk in mijn boxspring te slapen, maar er zijn wel enkele uitzonderingen. Ik heb 7 dingen op een rijtje gezet waarvoor je mij ‘s nachts wakker kunt maken. Lees snel verder!

Het Matt Sleeps matras

hout-bed

Hoog op mijn wishlist staat het matras van Matt Sleeps. Ik heb hem een keer getest en hij lag echt geweldig. Als ik mijn huidige matras nou eens kon inwisselen voor dit matras ‘s nachts, dan zou ik hier meteen lekker op door kunnen slapen.

Een weekendje weg

Je mag mij zeker wakker maken voor een weekendje weg of een vakantie. En het maakt me ook niet uit waar we naartoe gaan. Of we nu in de bergen verblijven, in een natuurhuisje in de duinen of in een chique hotel, mij maakt het niet uit.

Lekkere pannenkoeken

Eten is iets wat ik graag doe. Vooral zoetigheid sla ik niet snel over. In de ochtend kun je mij het meest blij maken met pannenkoeken of croissants. ‘s nachts mag je mij altijd wakker maken voor de lekkerste pannenkoeken met stroop, basterdsuiker of zelfgemaakte frambozenjam.

Een heerlijk hotelontbijt

eiwitrijk-ontbijt

Ook met een heerlijk hotelontbijtje maak je me maar wat blij. Of dit nu ‘s ochtends of ‘s nachts is, ik word wel wakker. Ik vraag me vaak in de avond al af wat we de volgende dag als ontbijt krijgen en kan dan niet wachten om op te staan en al dat lekkers te proeven.

De zonsopkomst

Wil je samen met mij naar een mooie zonsopkomst kijken? Dan mag je me altijd wakker maken. Het is heerlijk om de wereld zo langzaamaan wakker te zien worden. De rust, stilte, de vervolgens zingende vogels en prachtige kleuren, ronduit magisch!

Chocolade

Ik ben dol op chocolade. Zo ben ik nog altijd verslaafd aan de reepjes van Kinder en doet ook Tony’s Chocolonely het altijd goed. Maak je me ‘s nachts wakker met overheerlijke chocolade, dan maak je me zeker blij. Ik kan dan niet garanderen dat er na die nacht nog iets overblijft.

Een leuke verrassing

Waar je me heel erg blij mee maakt, zijn verrassingen of cadeautjes. Het is zo leuk om iets te krijgen wat je niet verwacht had. Op welk tijdstip dit dan ook is.

Waar ben jij ‘s nachts voor wakker te krijgen?

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *