Bender kun je niet gemist hebben op YouTube. Hij is een megahit geworden, want in 2023 ging hij helemaal viraal met zijn video’s. In zijn video’s is hij een verslaggever die de straat op gaat en kritische vragen stelt aan mensen. Hij gaat ook naar verschillende plekken toe waar veel mensen samen komen, zoals demonstraties van klimaatactivisten. Zijn doel is om zijn kijkers aan het denken te zetten en te laten zien wat er daadwerkelijk in de wereld gebeurd. De meest gestelde vraag over deze internet held is hoe oud hij is, want hij heeft een erg hoge stem en een hele jonge uitstraling. Ook is hij de jongste verslaggever van heel Nederland. Wij vertellen je hoe oud Bender, de YouTube sensatie is!

Hoe begon Bender met zijn YouTube carrière

Bender is maar een jaar geleden begonnen met YouTube en is nu al ontzettend bekend geworden. Hij heeft inmiddels 154.000 abonnees en heeft 100.000 tot 3000.000 views per video. Wanneer hij mensen interviewt, gaat hij altijd verkleed de straat op. Hij bezoekt diverse demonstraties en stelt lastige vragen waar men over het algemeen niet zelf direct aan denkt. Zo heeft hij een interview gehouden tijdens een demonstratie over feminisme in Amsterdam op het Museumplein. Sinds hij viraal is gegaan heeft hij nog veel demonstraties bijgewoond.

Bender is mysterieus over zijn leeftijd

Nadat hij een hit werd op YouTube werd de jonge Bender uitgenodigd bij verschillende videokanalen, zoals Roddelpraat en Dumpertreeten. Hier werd er gevraagd naar zijn leeftijd, maar hij wilde niet zijn echte naam en leeftijd benoemen. Dit is enigszins begrijpelijk, want het is altijd leuk om een beetje mysterieus te blijven, maar wij en vele andere fans zijn te nieuwsgierig naar wat meer informatie over Bender. Daarom hebben we wat informatie weten te verzamelen over Bender, die we hier graag met je delen!

Wie is Bender echt?

Bender heeft zijn YouTube-kanaal gestart op 13 maart 2023. Ook heeft roddelkanaal Roddelpraat bekend gemaakt dat Bender nog maar veertien jaar oud is. En bij de Kamer van Koophandel is te vinden dat Bender jarig is op 7 oktober en in datzelfde jaar 15 is geworden. Bender is op dit moment dus 15 jaar oud.

De echte naam van Bender

Ook hebben we zijn echte naam kunnen achterhalen en de enige echte Bender heet: Benjamin Julius Pearson.

Benjamin-Julius-Pearson-bender

De medeoprichter van Bender

Benjamin heeft Bender niet alleen opgericht. Hij heeft een andere medeoprichter genaamd, Tommy Buit. Zijn leeftijd is niet bekend, maar wij denken dat hij ongeveer even oud is als Benjamin. Het enige wat bekend over hem is, is dat Tommy opgegroeid is in Huizen.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *