Of je nou op zoek bent naar een cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of een jubileum โ€“ een horloge is vrijwel altijd een goed idee! Horloges zijn handig en stijlvol tegelijk. Het is voor veel mensen een sieraad dat de outfit helemaal compleet maakt. Wil jij graag een horloge aan iemand cadeau doen? Maak dan gebruik van de onderstaande tips om de juiste keuzes te maken.

Tip 1. Ga voor kwaliteit

horloge-casual

Zorg ervoor dat het horloge van goede kwaliteit is. Zo weet je zeker dat degene die het cadeau ontvangt er lang plezier van heeft. Wanneer je online een horloge van een bekend merk wilt aanschaffen, is het verstandig om te checken of de webshop een officiรซle dealer of partner is. Bij Excluso ben je altijd verzekerd van een originele aankoop. Bovendien geniet je van een wereldwijde garantie.

Tip 2. Ontdek zijn/haar favoriete merk

Als de persoon vaker horloges draagt, kun je nagaan wat zijn of haar favoriete horlogemerk is. Dit maakt het shoppen een stuk eenvoudiger! Je hoeft niet per se een horloge van hetzelfde merk aan te schaffen, maar kunt je wel laten inspireren door de kenmerkende stijl. Het favoriete merk vertelt daarnaast iets over de gewenste kwaliteit en prijsklasse.

Tip 3. Maak de keuze tussen zilver en goud

man-rijd-auto-horloge-sturen-1-hand

Bijna iedereen heeft een sterke voorkeur voor zilver รณf voor goud. Het is daarom belangrijk om dit te onderzoeken. Draagt degene altijd gouden ringen, armbanden of kettingen? Dan kun je ervan uitgaan dat ook een gouden (of goudkleurig) horloge de voorkeur heeft. Kom je er niet uit? Dan kun je een geheel zwart horloge kopen. Dit is net zo stijlvol.

Tip 4. Houd zijn/haar stijl in gedachten

Houd tijdens het shoppen altijd de stijl van de desbetreffende persoon in gedachten. Kijk naar de kledingstijl en de meest gedragen sieraden. Vaak kun je een duidelijke look herkennen. Is de persoon erg stoer? Dan vallen donkere kleuren of horloges met een robuuste uitstraling vaak in de smaak. Is de kledingstijl vrouwelijk en verfijnd? Dan maak je de persoon blij met een elegant horloge dat hierop aansluit.

Tip 5. Let op de juiste maat

De meeste horloges kun je gemakkelijk op maat (laten) maken. Wil je toch geen risico lopen dat het horloge niet goed past? Kies dan voor een horloge met een leren of siliconen bandje. Een andere optie is om stiekem een horloge van de ontvanger op te meten en zo de ideale maat te achterhalen.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *