Smartwatches en fitnesstrackers bieden een breed scala aan vergelijkbare functies, maar de belangrijkste dingen die het verschil maken, zijn hun fysieke ontwerp en hun software mogelijkheden. De Huawei Watch Fit heeft een ontwerp dat uniek genoeg is om gemakkelijk op te vallen.

Het grote AMOLED-display en de dikke behuizing zorgen ervoor dat het aanvoelt als een smalle vormfactor en fitnessgerichte functies bieden functionaliteit die meer is dan wat men van een normale fitnesstracker mag verwachten.

Specificaties van Huawei Watch Fit

Huawei Watch Fit 2 verschillende kleuren

Ontwerp:

De Huawei Watch Fit biedt vergelijkbare functies als de andere smartwatches en fitnesstrackers. De pasvorm van het horloge is zeer uniek ontworpen.

Het grote AMOLED-scherm en de dikke behuizing zorgen ervoor dat het horloge eruitziet en aanvoelt als een smartwatch. Het apparaat zit boordevol functies die functionaliteit bieden op het gebied van fitness-tracking, zodat het gemakkelijk opvalt in zijn lijn.

Het toestel heeft een 1,64-inch AMOLED-touchscreen met een scherpe resolutie van 280×456 pixels. De scherm-tot-lichaamverhouding van het apparaat is bijna 70%.

Software:

De Huawei Watch Fit wordt geleverd met zijn speciaal ontworpen aangepaste besturingssysteem en gebruikersinterface. Het apparaat kan eenvoudig worden gekoppeld aan elk van de Android- of iOS-apparaten met behulp van de bijbehorende app. Het apparaat staat geen app-downloads van derden toe, terwijl terwijl het is verbonden met een smartphone, alle meldingen te zien zijn.

Koppel:

De gebruikersinterface van de Huawei Watch Fit is eenvoudig en overzichtelijk met verbeterde aanraak- en tikfuncties. De interface zag er erg geoptimaliseerd uit voor het AMOLED-display met hoge resolutie. De instellingen en meldingen zijn heel gemakkelijk te zien. Door de gebaren van het apparaat navigeer je gemakkelijk door de verschillende schermen die samenwerken met behulp van de fysieke knop.

Gezondheid-app:

De Huawei Health-app kan eenvoudig worden geïnstalleerd op elk Android- of iOS-apparaat vanuit de app store.

De app werkt erg goed, terwijl de app de fitnessactiviteiten en hun gegevens kan synchroniseren met de smartphone, zodat het gemakkelijk kan worden gecontroleerd en vergeleken wanneer dat nodig is. De trainingen zijn eenvoudig op afstand te starten vanuit de app.

Batterijduur:

De Huawei Watch Fit wordt geleverd met een zeer verbazingwekkende en krachtige batterij. Eenmaal volledig opgeladen kan het apparaat gemakkelijk tot 9 dagen worden gebruikt. Het apparaat kan langer presteren als de optie voor normale hartslagmeting is uitgeschakeld. De oplaadsnelheid van het apparaat is vrij snel en gemakkelijk met de meegeleverde kabel.

Conclusie

De Huawei Watch Fit heeft veel te bieden, waaronder een goed ontwerp en hardware, een zeer goed scherm, een verfijnd uiterlijk, zeer doordachte software en een app die de gebruikerservaring gemakkelijk en soepel maakt.

De levensduur van de batterij op de Huawei Watch Fit 2 is erg goed, het AMOLED-scherm wordt goed gebruikt op het horloge en er is ingebouwde GPS. Dus je moet het zeker kopen.

De foutmarges voor het volgen van stappen en afstand waren een beetje hoog, maar het volgen van de bloedzuurstofverzadiging was zeer nauwkeurig.

Tegelijkertijd waren het volgen van de hartslag en het volgen van de slaap zeer behoorlijk. Kortom, de Huawei Watch Fit is redelijk goed, en het overwegen waard vanwege het ontwerp en het gebruiksgemak.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *