Je moet het vast wel ergens voorbij hebben horen komen, verzorging voor mannen is een huidige trend. Iedereen weet dat een mooi getrimde baard en een schoon gezicht er beter uitziet dan iemand die het maar even heeft laten lopen. Toch blijft het moeilijk om je door de zee van producten te wanen. Dus hoe kan je er goed uitzien zonder te verdrinken in deze zee van mogelijkheden. Wij hebben het antwoord gevonden bij HBB24.

Het is een website vol met producten en tips die de verzorging van zowel mannen als vrouwen een stuk makkelijker kan maken. Op deze website hebben ze zelfs een speciaal stukje voor de mannen alleen, zodat je duidelijk en makkelijk kan kijken naar producten die voor jou zijn bedoeld. En deze website gaat een stuk verder dan alleen de goed bedoelde baardolie. In dit gedeelte heb je duidelijke stukken over haar, lichaam, gezicht en baardverzorging, dus geen moeilijkheden meer.

Wat is er allemaal op de markt?

gave-huid-man

Mannen hebben net als vrouwen uiterlijke verzorging nodig. Wellicht is het aanbod voor vrouwen veel breeder, maar zeker niet klein. Voor elke soort categorie product dat er verkocht wordt staat er wat voor je, voor een optimale verzorging. Wanneer je dus kijkt naar huidverzorging zie je welke stappen een goede gezichtsverzorging nodig heeft en welke producten dit doeleinde behalen. Of wanneer je kijkt bij haar, zie je direct waarom je die conditioner nou toch wel echt nodig hebt. Ideaal voor de man die niet goed weet welk type producten hij nodig heeft.

Wat ruik je lekker!

Wanneer je denkt dat je je haar en huidverzorging onder de knie hebt maar je misschien wel een wat beter geurtje kan gebruiken. Een geurtje kan al veel over iemand zeggen. Zo kan je je eigen identiteit creëren met een geurtje. Geur doet veel met een mens. Het kan emoties en herinneringen oproepen. Het is dus beter om lekker te ruiken en niet naar de oude gymzaal van 20 jaar geleden.

De perfecte baard

scheren-man-scheermesje

Ook voor de bebaarde mannen zij er de juiste artikelen. Van baardolie tot baard shampoo. Hiernaast zijn er ook veel producten die je baard kunnen helpen en mooi kunnen maken. Denk aan baardolie wat jouw huid hydrateert en de dode punten in je baard hersteld. En natuurlijk ook veel scheermessen en tips om te kunnen scheren zonder bultjes of wondjes te krijgen. Zelfs voor baarden die niet helemaal egaal willen groeien is er wel iets. Denk bijvoorbeeld aan verf of poeder om ‘’gaatjes’’ in je baard op te vullen.

Pukkeltje wegtoveren

Voor de mannen die net dat stapje extra willen nemen, is er tegenwoordig een ruim assortiment aal mannen-cosmetica. Er is niet alleen een ruim assortiment aan mannen make-up maar ook duidelijke instructies om dit te gebruiken. Wanneer je kijkt op de website zie je een duidelijke lijst aan producten die je zou kunnen hebben om nog beter voor de dag te komen, en dit betekent zeker niet dat je een felle oogschaduw hoeft op te doen. Denk eerder aan een crème om je gezicht een wat natuurlijke teint te geven, of een concealer om over dat korstje van je scheerwond te werken.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *