Heb jij voor jouw onderneming een of meerdere bedrijfsauto’s moeten aanschaffen? Dan wil je jouw nieuwe aanwinst(en) uiteraard zo snel mogelijk de weg opsturen. Maar alvorens je dit doet, moet je jouw bestelauto’s verzekeren. Een bestelauto mag namelijk enkel de weg op als deze verzekerd is. Het is dus zaak om snel een goede bedrijfsautoverzekering voor jouw wagenpark af te sluiten. Des te eerder kunnen jouw bedrijfsauto’s de weg op!

Groot aanbod verzekeraars

blauwe-bmw-auto

Als je een verzekering voor jouw bedrijfsauto wilt afsluiten, zal je ontdekken dat het aanbod groot is. Er zijn heel veel verschillende verzekeraars die elk beweren de allerbeste te zijn. Maar welke verzekeraar is in jouw geval nou echt de beste? Welke verzekeraar biedt de beste dekking tegen de laagste prijs? Het vinden van een antwoord op deze vraag kan heel tijdrovend zijn. Het zoeken naar verzekeringen en het vergelijken ervan neemt veel tijd in beslag. Gelukkig kun je tijdens jouw zoektocht naar een geschikte bestelbusverzekering een vergelijkingswebsite gebruiken. Met deze vergelijkingswebsite bespaar je tijd en vind je ook nog eens heel snel de gunstigste premie. Ontdek nu zelf waar jij het beste jouw bestelauto kunt verzekeren.

Verplichte WA verzekering

Tijdens jouw zoektocht naar een geschikte verzekering zal je zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Dit is plezierig want zo zit er altijd een geschikte verzekering voor jouw situatie tussen. Maar welke is dat? Voor welke dekking moet je kiezen? In de basis is elke eigenaar van een bedrijfsauto verplicht om deze WA te verzekeren. Een WA verzekering is een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering. Met een WA dekking ben je verzekerd als je schade aanbrengt met je bedrijfsauto aan de tegenpartij. Deze dekking is dus de minimale dekking die elke bestelbus moet hebben. Maar er zijn nog meer dekkingsmogelijkheden. Dus ga jij jouw bedrijfsauto verzekeren? Vergelijk dan goed alle mogelijkheden die er voor het verzekeren van jouw bestelbus zijn.

Aanvullende mogelijke verzekeringsopties

contract-ondertekenen

Een WA dekking dient jouw bedrijfsauto dus minimaal te hebben. Maar er zijn wellicht nog meer situaties denkbaar waarin jij graag goed verzekerd wilt zijn. Wil jij bijvoorbeeld verzekerd zijn in het geval van stormschade, hagelschade en diefstal? Dan kun je kiezen voor een WA verzekering met een beperkte casco dekking. Met deze dekking ben je uitgebreid verzekerd voor schade aan je eigen bestelbus. Vind je het ook belangrijk om verzekerd te zijn bij schade die je eigen schuld is? Dan is het slim om te kiezen voor de meest uitgebreide verzekeringsoptie. Dit is een WA verzekering aangevuld met een volledige casco dekking. Voor welke dekking kies jij?

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *