Een jurk kopen voor een vrouw kan een geweldige manier zijn om haar te laten zien dat je om haar geeft. Als je je overweldigd voelt door het vooruitzicht, probeer je dan geen zorgen te maken. Door haar persoonlijke stijl in te schatten, te zorgen voor de juiste maat, en een soort jurk te kiezen die bij haar smaak past, kun je haar iets geven waar ze van zal houden en enthousiast over zal zijn om te dragen.

1. Check haar persoonlijke smaak

verliefd-koppel

Observeer welke soorten jurken ze draagt. Om je te helpen uitzoeken welk type jurk je moet kopen, let je op de soorten jurken die ze graag draagt. Let op de kleuren, patronen, en snitten van de jurken die ze draagt, inclusief de vormen, lengtes, en halslijnen.
Dit zal je helpen te beoordelen welke soorten jurken ze naar verschillende gelegenheden draagt, en ook in welke soorten jurken ze zich prettig voelt.

2. Luister goed als ze over kleding praat

Als je bij de vrouw bent voor wie je een jurk koopt, luister dan goed als ze over haar kleding praat, over winkelen, of als ze opmerkingen maakt over dingen die ze mooi vindt zoals een bepaalde bikini. De kans is groot dat ze heel nuttige informatie onthult die je zal helpen bij het uitzoeken van een jurk die ze prachtig zal vinden.
Let goed op als ze bepaalde winkels of merken noemt die ze mooi vindt. Dit kan je een idee geven van waar je voor de jurk moet gaan winkelen.

3. Let op de soorten jurken waar ze naar kijkt

jurk-roze-vrouw

Als je samen aan het winkelen bent, let dan goed op wanneer ze geïnteresseerd lijkt in een jurk, een jurk omhoog houdt om te bekijken, of een jurk past. Let op de kleuren, patronen, en silhouetten waar ze zich toe aangetrokken lijkt te voelen. Dit kan je een idee geven van de soorten jurken die je kunt zoeken, of kan zelfs wijzen op een bepaalde jurk die je voor haar kunt kopen.
Je kunt ook proberen haar mee te nemen voor een wandeling langs enkele winkels om te zien of ze opmerkingen maakt over een van de jurken in de etalages.

4. Kijk in haar kast naar stijl- en merkinformatie

Hoewel er misschien voorwerpen in haar kast liggen die ze niet mooi vindt of niet vaak draagt, kan dit een goede plaats zijn om te beginnen met het verkrijgen van wat informatie die je nodig zult hebben als je gaat winkelen. Als er merken of winkels zijn waar ze meerdere jurken van bezit, schrijf dan de namen op. Dit helpt je wat ideeën op te doen over waar je een jurk kunt gaan zoeken als je aan het winkelen bent.
Je zou ook de stoffen op de etiketten van haar jurken kunnen controleren. Sommige vrouwen dragen bij voorkeur jurken van een bepaalde stof. Ze kan ook een stofallergie of -gevoeligheid hebben.

5. Vraag haar vrienden en familie om stijladvies

Vraag, voor je gaat winkelen voor een jurk, advies aan mensen die al eerder met haar zijn gaan winkelen of die waarschijnlijk weten wat voor soort jurk ze mooi zou kunnen vinden. Vraag haar vrienden en familie naar bepaalde snitten, patronen, en/of merken die bij haar persoonlijke stijl passen.

Wil je shoppen met 10% korting bij Protest? Gebruik dan de kortingscode “fabmagazine10”!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *