De naam Kaylee Ramman zal niet direct bij iedereen een belletje laten rinkelen. Zij is de knappe vriendin van voetballer Nathan Aké. Deze Nederlandse middenvelder en verdediger heeft al bij diverse profclubs, vooral in het buitenland, furore gemaakt. Aké heeft een Nederlandse moeder, zijn vader werd geboren in Ivoorkust. Hij koos er uiteindelijk voor om bij internationale wedstrijden uit te komen voor het Nederlands elftal. Met Oranje onder de 17 jaar werd hij in 2012 Europees kampioen.

Aké begon met voetballen bij VV Wilhelmina in zijn woonplaats Voorburg. Hij werd daar al snel ontdekt en zette zijn voetbalcarrière als E-jeugdspeler voort bij ADO Den Haag. Hierna maakte hij de overstap naar de jeugd van Feyenoord. Zijn eerste profcontract tekende hij bij de Engelse club Chelsea, waar hij in 2011 aan de slag ging. Tijdens zijn contract bij Chelsea werd Aké diverse keren verhuurd aan andere Engelse clubs. Uiteindelijk maakte hij in 2020 de overstap naar Manchester City, dat 45 miljoen voor hem betaalde aan Chelsea.

De vrouw achter Nathan Aké

Kaylee Ramman

Zoals veel profvoetballers heeft ook Nathan Aké een beeldschone vriendin. Haar naam is Kaylee Ramman en ze is een succesvol ondernemer. Kaylee Ramman is mede-eigenaar van zowel een sieradenmerk als van een bikinilijn. Beide bedrijven zijn zeer succesvol. Kaylee studeerde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Sportief is de vrouw van Aké ook, zij voetbalde bij een club in Capelle aan den IJssel. In 2021 vroeg Nathan Aké Kaylee ten huwelijk. Ze trouwden in 2022.

Jong gezin

Kaylee Ramman

Nathan Aké en Amanda Ramman hebben inmiddels ook hun eigen gezinnetje. In november 2022, kort na hun huwelijk, werd hun dochtertje Moise geboren. Het gezin woont nog altijd in Engeland omdat Aké daar speelt. Amanda post op haar Instagram account regelmatig foto’s van zichzelf waar ze onder andere haar eigen sieraden en bikini’s showt. Aangezien ze een knappe verschijning is, heeft ze geen fotomodellen nodig om haar producten te promoten, dat kan ze prima zelf doen. Dochter Moise wordt ongetwijfeld net zo knap als haar moeder.

Mooiste foto’s van Amanda Ramman

Kaylee Ramman

Kaylee Ramman

Kaylee Ramman

Kaylee Ramman

Kaylee Ramman

 

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *