Kelly van der Minne deed mee aan het eerste seizoen van Love Island. Dit is een dating programma voor jonge singles. Ze worden ‘gedropt’ in een villa op een idyllisch eiland en moeten daar koppels vormen. De kijkers stemmen vervolgens wie er weg moet en wie mag blijven. De winnaar kan 25.000 euro verdienen en beslissen of hij of zij dit bedrag houdt of deelt met degene met wie hij of zij op dat moment een setje vormt. Veel duurzame relaties zijn er uit het programma niet voortgekomen, slechts een enkel stel is jaren na de opnames nog samen.

Wie is Kelly van der Minne?

Kelly van der Minne heeft van haar bekendheid uit Love Island goed gebruik gemaakt. Ze is een populaire content creator die regelmatig samenwerkt met bekende merken. Maar Kelly post niet alleen berichten om er iets mee te verdienen. Ze probeert haar volgers ook te inspireren om gezond te leven en laat ze kennismaken met spiritualiteit. Ook zet zij zich in voor het lot van verminkte paarden op Ibiza.

Carrière als model

Tijdens haar deelname aan Temptation Island en Ex on the Beach was natuurlijk al te zien dat Kelly van der Minne een fraai figuur heeft. Het is dus niet vreemd dat zij inmiddels ook de kost verdient als bikinimodel. Op haar Instagram account plaatst ze regelmatig fraaie foto’s van zichzelf in hippe badmode. Het is ook niet vreemd dat Kelly al drie jaar op rij in de FHM 500 staat. Dit is de lijst van de knapste vrouwen ter wereld.

Boek en serie

Tijdens een podcastgesprek met Busy Babe vertelde Kelly van der Minne dat ze plannen heeft om haar carrière verder uit te breiden. Ze is bezig met een boek en ook is het de bedoeling dat er een realityserie over haar wordt gemaakt. Waar die wordt uitgezonden is nog niet bekend. Maar feit is dat Kelly zeker niet stilzit en steeds naar nieuwe mogelijkheden zoekt om zich verder te ontwikkelen en nieuwe dingen te doen.

Eigen podcast

Naast dat Kelly van der Minne deelneemt aan podcasts van anderen om daar over haar business en drijfveren te vertellen heeft ze ook haar eigen podcast, genaamd SoulSisters. Hierin bespreekt ze onderwerpen die haar bezighouden. Omdat Kelly spiritueel is ingesteld gaan de podcasts daar ook vaak over. Reiki, mindfulness en andere aanverwante onderwerpen komen er regelmatig voorbij.

Wonen op Ibiza

Enkele jaren na haar deelname aan Love Island besloot Kelly van der Minne om zich permanent op Ibiza te vestigen. Dat was natuurlijk een prima zet. Het weer op het populaire vakantie eiland is bijna altijd zonnig. Dus voldoende gelegenheid voor fotoshots in sexy kleding. Inmiddels heeft Kelly ook een account op het platform OnlyFans. Hier deelt ze content met betalende abonnees. Deze foto’s zijn vaak net wat spannender dan wat ze op andere platforms laat zien. Op haar Instagram account deelt Kelly ook foto’s en video’s van mooie reizen die ze maakt, zoals naar Bali en het Griekse eiland Mikonos.

De Instagram foto’s van Kelly van der Minne

Wie de Instagram pagina van Kelly van der Minne bekijkt, kijkt letterlijk zijn ogen uit. Want deze dame is zeer scheutig met het delen van foto’s. Als je over haar pagina scrolt dan kom je Kelly tegen in de mooiste outfits, van avondkleding tot casual en natuurlijk ook badmode. Het is niet vreemd dat bekende merken graag met haar samenwerken, want ze is met recht een natural beauty.

De toekomst van Kelly van der Minne

Of Kelly van der Minne op dit moment een relatie heeft is niet bekend. In ieder geval deelt ze geen foto’s van haar met en man aan haar zijde. Dus als er al iemand is, dan houdt ze die persoon voorlopig nog liever voor zichzelf. Het ligt in de lijn der verwachting dat Kelly gewoon lekker doorgaat met haar mooie leven op Ibiza waar ze alles kan doen wat haar gelukkig maakt.

 

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *