De lente is aangebroken en de zomer is in zicht. De hoogste tijd om de mooiste schoenentrends van dit jaar eens door te nemen, zodat jij deze zomer kan stralen als nooit tevoren. We laten je niet langer in spanning afwachten. Klaar?

nike-sneakers-high-rood

Platform schoenen

Platform schoenen zijn inmiddels al enkele jaren niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Ook dit jaar zal hier geen verandering in komen. Platform schoenen hebben een verhoogde zool en kunnen zowel hoog als laag zijn. Eén van de meest bekende merken is Dr. Martens en ook dit jaar zullen deze schoenen onmisbaar zijn in de garderobe van vrouwen.

Running sneaker

De laatste jaren zien we dat er een verschuiving gaande is op het gebied van sneakers. ‘Running sneakers’ zijn de laatste jaren enorm populair geworden en hebben de wat meer traditionele sneakers als het ware verdrongen. Dit mede, omdat enkele grote designers op deze trend zijn ingesprongen. Deze schoenen zijn ideaal voor een stijlvolle, maar comfortabele outfit.

Ballerina’s

Ballerina’s zijn door hun tijdloze design eigenlijk altijd wel relevant gebleven. Deze schoenen zijn heerlijk om te dragen in de warmere zomermaanden en zorgen voor een chique en elegante outfit. Ook voor wat nettere aangelegenheden kunnen deze tijdloze klassiekers uitstekend gedragen worden.

Pumps

Pumps, de één houdt ervan en de ander moet er niets van hebben. Toch kunnen we ook deze schoenen enorm vaak verwachten aan de voet van vrouwen. Wij verwachten ook dat de pumps dit jaar iets excentrieker worden dan voorgaande jaren met bijvoorbeeld meer details. Voor iedereen die liever geen zere voeten wilt overhouden aan het dragen van deze schoenen raden wij het aan om inlegzolen te dragen. Houdt in dit geval wel rekening met de pasvorm en zorg voor wat extra ruimte.

Sleehakken

Ook sleehakken zijn terug van weggeweest. Deze schoenen zijn te herkennen aan de doorlopende zool over de hele hak. Het fijne aan deze schoenen is dat deze eigenlijk voor ieder moment geschikt zijn. Doordat deze schoenen over een brede hak beschikken hoef je ook op het gebied van comfort weinig in te leveren.

Vegan sneakers

Een andere trend die we ook steeds vaker zien terugkomen is het dragen van vegan sneakers dames. Dit zijn schoenen die op een diervriendelijke manier worden geproduceerd. Dierenwelzijn staat de laatste jaren steeds hoger in het vaandel in onze samenleving en dit is dan ook een trend die wij alleen maar toe kunnen juichen.

Wat is volgens jou dé schoenentrend van 2022? Verras ons en laat het weten in een reactie.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *