Mensen vragen zich regelmatig af welke laptop je het beste kan kiezen voor zakelijke taken. Helaas is hier niet zo makkelijk een goed antwoord op te geven. Het is er namelijk helemaal afhankelijk van, waar je de laptop voor gaat gebruiken. Voor de zakelijke gebruiker zijn er in ieder geval een aantal belangrijke punten waar je altijd op moet letten. Dit zijn:

  • De beveiliging van de laptop. Doordat er vaak gevoelige informatie op de laptop staat is het van extra belang dat de laptop goed is beveiligd. Dit is de reden dat een zakelijke laptop altijd is voorzien van een interne TPM-chip.
  • En zakelijk besturingssysteem. Door het zakelijke besturingssysteem werk je makkelijker met je collega’s samen. Doordat de computers als het ware aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Dit maakt dat een zakelijk besturingssysteem voor een bedrijf met meerdere werknemers essentieel is.
  • Je brengt gemakkelijk acht uur door op een zakelijke laptop. Dit maakt dan ook dat hij in ieder geval de hele dag door moet goed presteren. Een krachtige accu is daardoor belangrijk en de laptop moet krachtig genoeg zijn om de alledaagse zakelijke taken uit te voeren

Laptops van Lenovo

lenovo-laptop-flexibel

Het merk Lenovo is marktleider in de computerindustrie en dit ook niet zomaar. De laptops van Lenovo hebben een ontzettend goede bouwkwaliteit en leveren goede prestaties. Wat Lenovo uniek maakt is dat ze bijvoorbeeld de Lenovo ThinkPad laptop testen op militaristische wijze. Dit houdt in dat de laptop een militaristische test ondergaat en wordt getest op extreme omstandigheden. Dit zijn onder andere, extreme hitte, extreme kou, hoogte, schokken, trillingen, zand, vocht, stof en nog veel meer omstandigheden waar een reguliere laptop het al snel zou begeven.

Doordat de laptops van Lenovo zo goed zijn gebouwd is het een ideale laptop voor werknemers die zich regelmatig verplaatsen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en het kan daardoor wel eens voorkomen dan een laptop valt of er een deukje in komt. Met de laptops van Lenovo weet je in ieder geval dat de laptop niet zomaar kapot gaat.

De zakelijke laptop modellen van Lenovo

silver macbook on black table

Lenovo heeft twee zakelijke modellen. Dit zijn de Lenovo ThinkPad en de Lenovo ThinkBook. De ThinkPad is zoals eerder beschreven, getest op militaristisch wijze. Daarnaast wordt hij al jaren verkocht en is het misschien wel de bekendste laptop van Lenovo. Een goedkoper alternatief op de ThinkPad is de ThinkBook. De Lenovo ThinkBook is ook een goede zakelijke laptop waar is bespaard op de militaristische test. Zo is laptop volgens Lenovo ook bestand tegen extreme omstandigheden maar heeft hij geen officieel certificaat. Ben je opzoek naar een zakelijke laptop voor grafisch ontwerp? Dan heb je een krachtigere laptop nodig. Een Lenovo workstation is een goed alternatief voor de HP ZBook laptop. Zo kun je alsnog gebruik maken van de voordelen van Lenovo en heb je krachtige specificaties.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *