Leer, het is een veelvoorkomend materiaal in onze wereld. Helemaal in kleding, maar toch kan het een uitdaging zijn om leren items te combineren. Lees snel verder voor onze tips over het dragen van leer in verschillende looks!

De All-Leather Outfit

woman wearing black leather jacket

Of het nu van top tot teen is of slechts hier en daar is verwerkt, deze look zal elke fashionista doen opvallen. Vooral in combinatie met gedurfde accessoires die elke ongeschreven outfit regel doorbreken. Combineer bijvoorbeeld een zwarte top met een bijpassende broek en hakken. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een hip cropped leren jack op een leren flared broek met sneakers of stiletto’s. Dit kunnen allemaal knallers van outfits worden, helemaal als je er jouw eigen draai aan geeft. Meer leer, waarom niet?

Gecombineerd met stoffen en prints

Maak subtiele prints zoals bloemmotieven of paisley-patronen wat stoerder door ze te combineren met een suède rok, een zachte blazer of een tas met franjes die volledig van echt leer is gemaakt. Denk ook eens aan een spijkerbroek met een leren blouse dames. Deze combinatie omarmt tegelijkertijd luxe, maar slaagt er toch in om luchtig genoeg te blijven voor dagelijkse activiteiten, zoals een bezoekje aan een art gallery, een stedelijk kopje koffie of lekker struinen door trendy buurten. Soms maakt het de activiteit alleen al een stuk leuker als je er fantastisch uitziet terwijl je dit doet!

Monochrome Wonder

leren-tas-schoenen

Ga tegen traditionele overtuigingen in en voeg zelfs wat extra’s toe bij het stylen van effen gekleurde outfits zoals een marineblauwe jumpsuit of een gele overgooier door er simpelweg een specifiek stuk op te dragen, zoals een biker/motorjack. Zeker met leer en wat meer uitgesproken outfits, wil je dat het er uitziet alsof ‘je dit zo maar even aan hebt getrokken’. Vergeet ook niet om eens te kijken naar outfits met metallic leer, zoals zilverkleurige laarzen of een metallic roze leren rokje.

Kortom, met leer kun je meer. Laat je leiden door je eigen creativiteit en smaak, en wees niet bang om eens wat nieuws uit te proberen. Juist door te experimenteren met nieuwe kleding kunnen we onszelf flink verrassen. En als je er leuk uit wil zien, zul je er toch echt iets voor moeten doen. Probeer dus verschillende mogelijkheden uit tot je iets tegenkomt dat perfect bij je smaak past, en jij steelt straks met jouw leren combinaties overal de show!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *