Een cadeau verzinnen voor (jonge)mannen blijft soms een hele opgave. Op een gegeven moment heb je alles al een keer gegeven. Het kan dan een goed idee zijn om te kijken of de persoon in kwestie ook een hobby heeft. Is de jarige job in jouw omgeving bijvoorbeeld een groot fan van voetbal? Dan kun je hier erg leuke cadeautjes op afstemmen. In deze blog geven we je alvast 5 tips!

voetbalschoenen

Seizoenskaarten

Waar doe je die voetbalfan nou meer een plezier mee dan met het bijwonen van een echte wedstrijd? Zorg ervoor dat de jarige altijd een plekje heeft in het stadion van zijn favoriete club door een seizoenskaart cadeau te doen! Is dit je iets te prijzig? Dan kun je ook een eenmalige ticket cadeau doen. Wil je echt voor iemand uitpakken? Je kunt tegenwoordig ook hele voetbalreizen boeken. Je betaalt dan voor een ticket van een voetbalwedstrijd én voor een hotelovernachting in de stad waar de wedstrijd plaatsvindt.

Voetbaltas

Het is ook een leuk idee om de jarige een mooie sporttas cadeau te doen. Je kunt dan zelf bepalen welk formaat voetbaltas je wil kopen. Maak het cadeau extra verrassend door leuke sportitems toe te voegen aan de tas. Op die manier creëer je een persoonlijke en sportieve goodiebag! Je kunt dan een voetbal, kettlebells en bijvoorbeeld een bidon toevoegen.

T-shirt met rugnummer

Verras je voetballende dierbare met een gepersonaliseerd T-shirt met zijn of haar eigen rugnummer erop! Deze kan hij of zij dan dragen wanneer er in de vrije tijd een balletje wordt getrapt. Weet jij wie de favoriete speler of de favoriete voetbalclub is van de jarige? Dan kun je er ook voor kiezen om een T-shirt van die voetbalclub te gaan inclusief het rugnummer van die sterspeler!

Sportief lezen

Ook een sportliefhebber zal af en toe lekker willen relaxen. Help hem of haar hierbij door iets sportiefs te lezen te geven. Denk dan aan een (auto)biografie van een bekende voetballer zoals Lionel Messi of Zinédine Zidane. Je kunt ook kijken of je een abonnement op een tijdschrift cadeau kunt doen met Bladcadeau; er zijn een aantal leuke tijdschriften over voetbal of sport die je dan zou kunnen uitkiezen voor de jarige.

Voetbaltafel

Zorg ervoor dat je dierbare ook kan voetballen wanneer het slecht weer is en koop een voetbaltafel! Je hebt natuurlijk voetbaltafels met een grote afmeting, maar je kunt ook voetbaltafels in een kleiner formaat vinden die makkelijk op de eet- of salontafel neergezet kunnen worden. Als je het helemaal persoonlijk wil aanpakken laat je de voetbaltafel personaliseren met de naam van de jarige erop!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *