Loesje Rambaldo zou een naam kunnen zijn die niet direct een belletje doet rinkelen, maar het kan nooit lang meer duren voor zij bij iedereen bekend is. Deze mooie brunette is namelijk hard op weg om een grote influencer te worden. Haar Instagram account gaat inmiddels al richting de 100.000 volgers, en dat is niet vreemd. Deze dame is gewoon erg mooi om naar te kijken. Daarnaast weet zij ook velen te inspireren omdat zij ‘lekker gewoon’ is, en dat kan zeker een verademing zijn. Wij laten je graag nader kennismaken met Loesje Rambaldo.

Het luxueuze leventje op Instagram

Velen weten wel dat een groot deel van de content op Instagram geen weerspiegeling van de realiteit is. Er wordt veel gefotoshopt en velen delen alleen de leuke momenten en laten de minder leuke dingen uit het leven achterwege. In zekere zin is dit ook het geval als we kijken naar het Instagram account van Loesje Rambaldo. Van Ibiza tot Londen en van New York tot Dubai: deze knappe brunette verschijnt op de mooiste plekken. Toch vindt Loesje het belangrijk om met beide benen op de grond te blijven staan. Zo geeft zij aan dat zij gewoon kleding van de Primark draagt en dat zij in een normaal appartement woont. Op Instagram is een luxueuze leventje te zien, maar in het dagelijks leven is alles volgens Loesje helemaal niet zo luxueus.

Loesje is meer dan een mooie verschijning

De knappe Loesje werd in Haarlem geboren en is 27 jaar jong. Haar passie voor mode en haar wil om een inspiratiebron voor anderen te zijn, hebben haar uiteindelijk naar YouTube gebracht. Haar video’s hebben gemiddeld 8.000 views en dat is helemaal niet slecht. Nu is zij ook op Instagram actief en ook daar ziet zij haar groep volgers dagelijks groeien. Toch vindt Loesje het belangrijk dat zij vooral wordt gezien als een normaal persoon, net als ieder ander. Zij maakt er dan ook geen geheim van dat zij ook te maken heeft gehad met de nodige worstelingen. Loesje’s leven is namelijk niet alleen rozengeur en maneschijn geweest. Ze heeft geworsteld met haar zelfbeeld en voedingsproblemen. Nu gebruikt ze haar platform om anderen te helpen en te inspireren met haar persoonlijke verhaal.

De brunette houdt van de meest gewone dingen

Na haar opvallende verschijning in Love Island en de FHM500 is Loesje’s populariteit alleen maar gestegen. Haar charme en perfecte figuur hebben menig hart veroverd, zowel op het scherm als daarbuiten. Het zijn vooral haar favorieten, die heel gewoon zijn, die een inkijkje in haar wereld geven. Met een liefde voor de film ‘White Chicks’ en het liedje ‘Lady Marmelaid’ van Christina Aguilera, laat ze haar vrolijke en levendige persoonlijkheid zien. Ze is een liefhebster van Indonesische rijsttafels, ziet de Black-on-black G63 AMG als haar droomauto en haar favoriete snack is een Kinder Bueno.

Volgers hebben veel invloed op Loesje

Loesje heeft de droom om een succesvolle influencer te worden, en ze is hard op weg. Als influencer heb je natuurlijk de nodige impact op je volgers. Loesje Rambaldo maakt duidelijk dat haar volgers ook een grote invloed hebben op haar. Zij denkt namelijk niet vanuit zichzelf, maar luistert vooral naar wat haar volgers graag willen. Hiermee weet Loesje zich echt te onderscheiden. Ze blijft zich richten op haar groeiende aantal volgers, luistert aandachtig naar hun feedback, speelt hier steeds weer slim op in en blijft zo inspireren met haar authentieke content. Juist doordat zij veel aandacht heeft voor haar volgers, wordt zij vaak gezien als een bron van inspiratie, ook door andere influencers.

We gaan nog veel zien van Loesje Rambaldo

Loesje heeft nu nog niet de honderdduizenden volgers die we bij veel andere influencers wel zien, maar het kan nooit lang meer duren. Ze is namelijk hard op weg om zich bij de grootste influencers van ons land te voegen. Daarnaast is zij ook gewoon een welkome afwisseling tussen al die blonde dames. Als brunette weet zij zeker indruk te maken op haar volgers, als (rol)model en mode-icoon. We gaan vast nog veel van Loesje zien de komende tijd!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *