Er is tegenwoordig een ware Reddit sensatie is opgedoken in de laatste 24 uur op Reddit. Gisteren hield hij een intrigerende AMA die heel open antwoord geeft op seksuele vragen, anatomische vragen en persoonlijke vragen over zijn aangeboren aandoening “diphallia”. Hier volgen 10 van de meest fascinerende dingen die je zal leren van “DoubleDickDude” en zijn leven met twee penissen.

 1. De middelbare was, ehm, hard

Toen hem werd gevraagd of er een tijd was waarop hij wilde dat hij maar één penis had, reageerde DoubleDickDude met “de middelbare”. En toen een Reddit-gebruiker hem probeerde op te vrolijken door te zeggen, “Maar je was toch wel de stoerste motherfucker in de kleedkamer?” zei hij, “Toen mensen er eerst achter kwamen, ja zeker. Maar op een gegeven moment werd het een grap en dachten de jongens gelijk dat ik gay was, want … nou ja ik heb duidelijk gekozen om twee lullen te hebben.”

2. Hij is nu blij met zijn anatomie

Heeft hij er ooit wel eens over nagedacht er eentje te laten verwijderen? “Midden in mijn pubertijd, ja tuurlijk,” zei hij. “Maar nu, hell no.”

3. De meeste vrouwen en mannen waar hij mee is geweest genieten van de extra penis

Ik heb al een tijd een serieuze relatie gehad met een meisje en een jongen,” zei hij. “Ik noem het monogaam omdat we exclusief zijn. Zij geniet ervan. De drie meisjes voor haar ook. Er zijn ook al een paar gillend weggerend. Meestal zijn degene die ik voordat we daten goed leer kennen er wel cool mee. Ik praat er ook niet anders over. Bekijk het zo, als ik geen seks met je ga hebben, zal je ook niet weten dat ik twee piemels heb. LOL”

4. Ja, hij heeft ze allebei wel eens in “hetzelfde gat” gestopt

Toen hem werd gevraagd hoe het is om allebei in dezelfde opening te hebben, antwoordde hij met “Knus? 😉 Het is fijn. Ik vind het gekreun van de persoon waar ik ze in heb gepropt heerlijk om te horen.” Over een specifieke vrouw zei hij “Later klaagde ze wel, haar baarmoederhals stak er een beetje uit en haar gat was enorm. Ze bleef wel voor nog minstens drie maanden terugkomen voor meer. LOL”

5. Hij vermijdt publieke WC’s

Als ik wel [een publieke WC] gebruik, probeer ik altijd een hokje te gebruiken en niet een urinoir,” zei hij. “Het is vaak gebeurd dat ik toch een urinoir moest gebruiken en omdat ik maar 1 spier heb die mijn urine beheerst, komt de stroom uit allebei mijn piemels. Dus tenzij ik er een afknijp komt er plas uit allebei en dat voelt niet goed. Daarom moet ik ze er allebei uithalen. Dus jaaa, ik ben wel eens aangestaart en zelfs een paar keer holy shit gehoord.”

6. Beide penissen plassen tegelijk …

“Het is niet moeilijk,” zei hij. “Ik heb al mijn hele leven uit allebei geplast. ;)”

 7. . . . Maar ze worden wel op verschillende momenten stijf

“Zo begint het altijd,” zei hij. “De linker begint meestal soort van, maar stopt na een bepaald punt. De rechter wordt daarna extreme stijf en als ik geil genoeg ben zal de linker daarna ook weer stijfer en groter worden. Een of twee keer, met een cock ring op, kreeg ik ze allebei even rete stijf.”

8. Ze ejaculeren allebei tegelijk, maar niet met dezelfde kracht

“Als je bezig bent met de linker moet je het er wel uit zuigen,” zei hij. “De rechter schiet het elke keer af. ;)”

9. Niet al zijn seksuele partners geloven dat beide penissen echt zijn

“[De reactie] verschilt van meisje tot meisje,” zei hij. “Sommigen reageren met een simpele wow. Anderen geloven het niet en schreeuwen uit dat is nep! Weer anderen vinden het creepy en geven ze allerlei namen. De meesten zijn toch wel erg nieuwsgierig, maar ik heb geen casual seks meer… [In het verleden] waren meisjes nerveus en bedachten zich last minute. Jongens bedenken zich nooit; ze willen het altijd, zelfs als ze het wel een beetje eng vinden. LOL”

10. Ja, hij heeft een favoriete penis

“De rechter,” vertelde hij. “De linker heeft hierom ook iets tegen mij. LOL”

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *