Het mooie zomerweer ligt alweer een tijdje achter ons en heeft plaats gemaakt voor de donkere en koude wintermaanden. Heerlijk om je kledingkast dus op te ruimen en te voorzien van een paar heerlijk warme en nieuwe items. Want er is niks zo vervelend om kou te vatten. Zorg dus dat je in je kledingkast een paar warme kledingstukken hebt liggen en de winter kan niet meer stuk! Ben je benieuwd naar de modetrends voor de komende winter? In deze blog hebben we ze voor je op een rijtje gezet.

Kleur

woman in red sweater beside white wall

Deze winter zijn felle kleuren weer helemaal terug van weggeweest. En dat is als je erover nadenkt ook helemaal niet zo gek. In deze zware corona-tijd kan onze kledingkast natuurlijk wel wat vrolijks gebruiken. Houd je dus niet in en schaf gerust felle kleuren aan, zoals roze, groen of geel. Je zult merken dat wanneer je zo’n vrolijke kleur draagt, je je gelijk ook een stuk beter voelt. Dat geldt overigens ook voor je lingerie. Wanneer je hier wat aandacht aan besteedt en sexy lingerie aanschaft, zul je ook dan merken dat je je de hele dag aantrekkelijker voelt. Wat een outfit wel niet met je kan doen!

Wit

woman standing near hand rails during daytime

Maar naast de felle kleuren, is ook de kleur wit is deze winter een trend. Wellicht omdat sneeuw ook een witte kleur heeft! De kleur wit zul je deze winter dus veel zien, dat geldt voor zowel broeken en truien, maar ook witte jassen en schoenen zijn helemaal in. De kleur wit zorgt ervoor dat je er netjes en verzorgd uitziet. Een ideale kleur om te dragen dus!

Een wijde spijkerbroek

2 women in white tank top and blue denim jeans standing on brown field during daytime

Ook is een wijde spijkerbroek deze winter helemaal hip. Het voordeel van deze jeans is dat hij gemakkelijk te stijlen is. Draag er bijvoorbeeld sneakers onder voor een sportieve en stoere look. Maar je kunt er ook heel goed een hak onder dragen, en dan krijg je gelijk een vrouwelijke en chique uitstraling. Een ander voordeel aan deze wijde spijkerbroek is dat er ook eventueel een warme legging onder kan. Dat is helemaal ideaal tijdens hele koude dagen. Wanneer het vriest kun je er op die manier alsnog dus heel stijlvol bijlopen.

Details

gouden-sieraden-ketting-armband

Wat betreft sieraden is goud helemaal in. Draag dus gerust gouden oorbellen, ringen, armbanden of kettingen. Goud valt op en dat mag deze winter. Laat jezelf zien en stop jezelf niet weg. Dat geldt ook voor andere details van je outfit. Deze mogen ook goud zijn. Denk bijvoorbeeld aan een mooie gouden tas. Doen!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *