Zweden staat bekend als het thuisland van de mooiste mensen op Aarde. Oprecht, op tientallen dating sites worden mannen en vrouwen allebei het meest geaccepteerd. Daarom hebben we besloten om een lijst van de 10 mooiste Zweedse vrouwen samen te stellen – Zweden, een land waarvan talloze mensen vinden dat hier de knapste mensen vandaan komen. Dus, bereid jezelf voor op een aantal bizar hete en ongelofelijk knappe vrouwen uit Zweden.

10. Michaela Savic

Deze 25 jarige prachtige vrouw heeft Zweedse schoonheidswedstrijden op haar naam staan en is model. Savić is Miss Universe Sweden 2010. Ze is de tweede Miss Universe Sweden die Zweden heeft mogen vertegenwoordigen in de Miss Universe sinds het begin van de Miss Sweden schoonheidswedstrijd. Ze is al sinds haar 14de model en heeft verschillende castings, toneelstukken en fashion shows bijgewoond. Ook al is deze schoonheid niet erg populair buiten de fashionindustrie, ze hoort zeker bij een van de mooiste vrouwen van de wereld.

9. Caroline Winberg

Caroline Winberg is lang, blond en heeft blauwe ogen: alle kenmerken waarmee je elegant wordt genoemd. Ze is een erg succesvol Zweeds model en actrice.

Winberg begon aan haar modelcarrière toen ze nog maar 16 jaar oud was. Ze kreeg al snel aandacht van een aantal bekende agencies – waaronder Women Model Management, Why Not Milan en Dominique Brussels – en mocht meedoen aan campagnes voor designers zoals Valentino, Versace, Oscar de la Renta, Escada en Armani. Ze begon met acteren in 2011 met de Hollywood film Limitless, naast de bekendste acteurs zoals Bradley Cooper en Robert De Niro.

8. Tilde Froling

Tilde Froling is een getalenteerde Zweedse actrice, TV presentatrice en model. Ze heeft ook meegedaan aan verschillende reality shows zoals Robinson VIP en Let’s Dance. Tilde Froling is een extreem mooie, aantrekkelijke en hete vrouw. Sterker nog, ze hoort bij een van de mooiste Zweedse vrouwen.

7. Petra Johansson

Credits: saucemonsters.com

Ook al is ze niet de populairste vrouw uit Zweden, kan zeker worden gezien als een van de mooiste Zweedse vrouwen. Deze blonde meid met blauwe ogen kan letterlijk elke man voor haar laten vallen, met dank aan haar adembenemende uiterlijk.

6. Liza Berggren

Ze was de Zweedse afgevaardigde voor de Miss World schoonheidswedstrijd in 2005, gehouden in Sanya (China), nadat zij Miss World Sweden had gewonnen. Hierna besloot Berggren fashion model te worden. Berggren begon haar modelcarrière bij Avenue Modeller. Bij Avenue Modeller begon ze als model in steden als Milan, Kopenhagen en Berlijn. Vandaag de dag is ze één van de meest succesvolle modellen en de eigenaar van extreme beauty, waarmee ze op deze lijst is beland.

5. Malin Maria Akerman

Malin is wellicht de meest bekende vrouw op de lijst. Ze is een Canadese actrice, in Zweden geboren, en is verschenen in vele series en films waaronder de Utopian Society (2003) en Harold & Kumar Go to White Castle (2004). Na haar bijrol in de comedy serie The Comeback (2005), kreeg Åkerman haar eerste hoofdrollen in de films The Heartbreak Kid (2007) en 27 Dresses (2008). Ze heeft overigens ook nog Silk Spectre II gespeeld in de superhelden film Watchmen (2009).

4. Helena Mattsson

Geboren en getogen in Zweden, is deze Hollywood actrice een van de heetste vrouwen van de wereld. In 2007 heeft ze gespeeld in Species: The Awakening, waar zij Miranda speelde, een karakter dat wordt gezien als een van de meeste sexy karakters ooit. Naast Species: Awakening heeft ze ook gewerkt aan Iron Man 2, Seven Psychopaths en Code of Honor.

3. Ronnia Fornstedt

Deze 26 jarige vrouw is een Zweedse fashion model en houder van de title voor Miss Universe Sweden. Deze prachtige vrouw heeft een moeilijk leven achter de rug. Ronnia’s vader verliet de familie toen zij nog maar 1 jaar oud was en haar moeder overleed toen ze 12 was. Ronnia heeft de rest van haar kindertijd besteed bij haar oudere zus en familie in Södertälje. Maar, vandaag de dag is ze behoorlijk succesvol geworden en kan ze worden gezien als een van de mooiste vrouwen uit Zweden.

2. Mini Anden

Anden is een model, actrice en soms host en producer. Ze begon als model toen ze 10 jaar oud was en sloot zich aan bij Elite Model Management toen ze vijftien was. Deze mooie vrouw heeft op de cover gestaan van talloze magazines, waaronder Vogue, Marie Claire, Cosmopolitan en ELLE. Ze heeft ook meegewerkt aan fashion campagnes voor Calvin Klein, Donna Karan, BCBG, Louis Vuitton, Hugo Boss,Gucci en Victoria’s Secret. Deze extreme aantrekkelijke vrouw verdient de tweede plek op onze lijst van de mooiste Zweedse vrouwen.

1. Elsa Hosk

Niemand hoeft twee keer te kijken om te zien waarom zij bovenaan onze lijst staat. Deze prachtige vrouw en huidig Victoria’s Secret Angel is niet alleen de mooiste vrouw in Zweden, maar ook in de gehele wereld. Kijk maar naar haar op models.com.

Elsa is niet alleen prachtig van buiten, maar is ook een ware schoonheid van binnen. Ze heeft de anti-mensenhandel organisatie FAIR Girls intensief gesteund om problemen met sex trafficking te verhelpen.

10 Mooiste Zweedse Vrouwen

  1. Elsa Hosk
  2. Mini Anden
  3. Ronnia Fornstedt
  4. Helena Mattsson
  5. Malin Maria Akerman
  6. Liza Berggren
  7. Petra  Johansson
  8. Tilde Froling
  9. Caroline Winberg
  10. Michaela Savic

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *