Noor Omrani kennen de liefhebbers van hockey als één van de sterspeelsters van Den Bosch. Ze speelt al heel wat jaren bij de club en is daar zeer succesvol. Dat je niet altijd de genen van je ouders hoeft te krijgen blijkt wel, want de ouders van Noor hebben de hockeysport nooit beoefend. Met haar club Den Bosch behaalde Noor Omrani meerdere titels. Maar nu gaat ze een nieuw avontuur aan en dat is niet in Nederland.

Marcus Pedersen is de nieuwe liefde van Noor Omrani

Sporters vinden elkaar vaak in een liefdesrelatie. Naomi van Asch en Sven Kramer zijn daarop zeker geen uitzondering. Ook hockeyster Noor Omrani deelt haar leven met een topsporter. De uit Noorwegen afkomstige voetballer Marcus Pedersen wist haar hart te veroveren. Pedersen kwam in 2022 over van de Noorse club Molde FK om in Nederland bij Feyenoord te gaan spelen. De club uit Rotterdam betaalde een transfersom van 1,5 miljoen euro voor de talentvolle rechtsback, die inmiddels ook in beeld is voor het Noorse nationale team.

De eerste ontmoeting

Noor Omrani en Marcus Pedersen ontmoetten elkaar in de lounge van stadion De Kuip. Na afloop van een wedstrijd die Noor bijwoonde samen met een goede vriend raakte ze in gesprek met de manager van Pedersen. Die vroeg haar welke speler haar favoriet was. Nummer 2, antwoordde ze zonder aarzelen. En laat dat nu het rugnummer zijn van Marcus Pedersen. De manager vertelde vervolgens aan zijn protegé dat hij ‘diens toekomstige vriendin had ontmoet’. Noor en Marcus gingen elkaar volgen via Instagram en al snel was de eerste date een feit. Niet lang daarna waren ze officieel een stel.

Vertrek naar Italië

Dat de relatie tussen Marcus Pedersen en Noor Omrani serieus is blijkt in de zomer van 2023. Pedersen tekent een contract bij de Italiaanse club Sassuolo, dat uitkomt in de Serie A, de Italiaanse Eredivisie. Niet lang nadat dit nieuws bekend wordt kondigt Noor Omrani haar vertrek aan bij HC Den Bosch. Zij volgt naar geliefde en gaat samen met hem een nieuw avontuur aan in Italië.

Zwaar afscheid voor de liefde

Het afscheid valt haar zeker niet makkelijk, zo schrijft Noor Omrani in een bericht op haar Instagram. Ze speelde vanaf haar 16e in het eerste team van HC Den Bosch. Met de club werd ze meerdere keren kampioen. In het nationale team onder de 21 jaar werd Omrani zowel Europees als Wereldkampioen. Maar voor de liefde zet zij alles opzij. Ze gaat samen met haar Marcus een nieuw avontuur aan in zonnig Italië.

Roddels over affaire met Ajax speler

Niet iedereen gunt Noor Omrani en Marcus Pedersen het geluk. Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer, die al vaker stookte in relaties tussen bekende personen, plaatste een bericht op haar Instagram. Hierin maakt zij wereldkundig dat Noor Omrani een affaire zou hebben met Ajax voetballer Kenneth Taylor. Volgens Coldeweijer weet ‘iedereen’ van de affaire, behalve Pedersen, volgens haar een ‘lieve gozer’ die een relatie heft met een hockeymeisje dat blijkbaar ‘erg graag beroemd wil worden’ door het aan te leggen met verschillende bekende voetballers.

Kenneth Taylor ontkent

De beweringen van Yvonne Coldeweijer schoten bij Kenneth Taylor duidelijk in het verkeerde keelgat. Hij reageerde direct in een e-mail aan Coldeweijer om de roddels te ontkennen. Kennelijk was de juice koningin toch niet zo zeker van haar zaak, want kort daarna werd het bericht van haar Instagram verwijderd.

Toch nog op de spelerslijst van Den Bosch

Ondanks dat Noor Omrani haar vertrek naar Italië aankondigde in augustus 2023, staat zij nog altijd op de spelerslijst van haar club Den Bosch. Desgevraagd laat de trainer weten dat dit bewust en in goed overleg is gegaan. Mocht het zo zijn dat er veel blessures zijn en er staat een belangrijke wedstrijd op het programma, dan is er eventueel de mogelijkheid om Omrani ‘in te vliegen’ om haar club hopelijk aan een overwinning te helpen. Maar voorlopig ligt haar focus op haar toekomst in Italië. Of ze zich uiteindelijk bij een Italiaanse club aansluit om in ieder geval goed in conditie te blijven zal de tijd uitwijzen.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *