Er zijn ontzettend veel zonnebril merken op de markt. Daarom zullen enkele zonnebril merken hieronder worden toegelicht. Zodat je de merken beter leert kennen en misschien heb je dan dat een merk ontzettend goed bij jou past, terwijl je dat eerst niet had verwacht. Lees snel de blog om erachter te komen wat het verhaal achter de merken is en welke kenmerken ze hebben.

Ray-Ban

ray-ban-zonnebril

Dit merk is begonnen doordat de piloten van het amerikaanse luchtmacht verblind werden door de zon. Uiteindelijk kwam Bausch & Lomb met de oplossing voor dit probleem. Het aangevraagde patent kreeg de naam Ray-Ban Aviator en het werd een groot succes binnen de luchtmacht. Bij het grote publiek duurde het een aantal jaar totdat er een doorbraak was. Ray-Ban heeft goede kwaliteit zonnebrillen, maar door die kwaliteiten zit er wel een prijskaartje aan de zonnebrillen. Menig persoon hebben ooit wel eens een Ray-Ban gehad. Als je om je heen kijkt dan zijn er veel mensen die een Ray-Ban zonnebril op hebben. De kenmerken van Ray-Ban zonnebril is dat het glamorous, sportief en geschikt is voor iedere situatie. De modellen veranderen soms qua kleur en er komen nieuwe modellen bij, maar de kwaliteit wordt er niet minder van. Daarom worden de collecties van Ray-Ban prachtig gepresenteerd want het voldoet aan alle eisen. De zonnebrillen behoren tot de top van de verkoop, doordat de meest nieuwe modellen helemaal meegaan met de tijd van nu.

Gucci

gucci-winkel

Gucci straalt luxe, stijl en mode uit. Het begon in 1921 toe Guccio Guccio in de Italiaanse stad Florence begon met tassen maken. Nu is het uitgegroeid tot een echt lifestylemerk. Er is niet iets wat Gucci niet heeft van behang tot sieraden, Gucci heeft alles. Het luxe label maakt ook trendy eyewear. De zonnebrillen van Gucci zijn van hoge kwaliteit, waardoor het met de topmerken als Ray-Ban kan meten. Het merk heeft natuurtinten in de collecties zitten, maar ook extravagante tinten. Waardoor je outfit een extra touch geven, wat jouw outfit tot een hoger level kan tillen. De brillen van Gucci hebben een hoge elegantie waarde, waardoor veel merken het proberen na te bootsen maar dat lukt nog niet al te goed. Vele celebrities houden van de Gucci zonnebrillen zoals Mariah Carey, Jennifer Aniston en Miley Cyrus. Maar de heren blijven niet achter Christiano Ronaldo en Kanye West hebben al een Gucci zonnebril. Hierdoor is de Gucci zonnebril zowel voor mannen als vrouwen.

Versace

versace-merk-parfum

De thuisbasis van dit merk is Milaan en werd in 1978 geïntroduceerd door Gianni Versace Sinds 2017 verzorgt Versace al dat vrouwen en mannen met unieke monturen op hun neus lopen. Het straalt pure Luxe uit, waardoor er veel jaloerse blikken op straat zijn. Ook zijn er klassieke vormen, waardoor er voor iedereen wel een versace zonnebril is. Versace creëert prominenten looks wat in één oogopslag boven andere brillenmerken uitkomt. Door de accenten op de zonnebril krijgt het een hoog glamourgehalte. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar voor de zonnebril. Waardoor er extravagante kleuren zijn, maar ook rustige tinten. Een Versace zonnebril is gemakkelijk te combineren door bijvoorbeeld een elegante outfit met een eyecatcher de zonnebril.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *