Ben jij helemaal geïnspireerd geraakt tijdens jouw avonturen in het Midden-Oosten? Het eten, de sfeer. De inrichting van je vakantieverblijf en de mensen? Nu je weer thuis bent en je werk hebt opgepakt, zoek je een manier om een frisse wind door je huis te halen. Zodat je na je werk of na het stappen met vrienden thuiskomt in een walhalla van rust. Als het even kan iets romantischer en gezelliger dan je nu gewend bent en met de oosterse invloeden die jou hebben geïnspireerd.

Een nieuwe look aan je interieur geven

filigrain-ronde-hanglamp-goud

Er zijn van die momenten waarop je ineens voelt ‘’ dit moet anders’’ Een frisse wind door je interieur en daardoor weer rust, ruimte én creativiteit voelen. Met een nieuw interieur geef je niet alleen je huis een andere uitstraling. Ook jijzelf zult weer helemaal opbloeien en nieuwe energie krijgen!

Om je huis en jezelf een nieuwe energie boost te geven hoef je echt niet alles nieuw aan te schaffen. Door een aantal kleine aanpassingen en veranderingen kun je al een heel groot verschil maken.

Hieronder zet ik een aantal dingen voor je op een rijtje die je vrij eenvoudig en snel aan kunt aanpassen. Toch zorgen deze ‘’kleine’’ aanpassingen voor een groots effect!

  • Nieuwe kussentjes op de bank
  • Nieuwe plaids voor over de bank. Ook leuk om in een mooie mand neer te zetten, decoratief én functioneel tegelijk
  • Een nieuw vloerkleed
  • Een grote vaas voor op de salontafel

Bovengenoemde dingen kun je makkelijk en snel doen. Hieronder zet ik een aantal ideeën voor je op een rijtje die iets meer tijd kosten. Toch zijn dit ook hele leuke en relatief snelle dingen om te doen. Ze zorgen voor een mega groot effect omdat de verandering meteen te zien is:

  • Verf één of meerdere muren in een andere kleur. Je kunt ook kiezen voor verschillende kleuren of kleurtinten. Dit past ook echt bij de Oosterse sfeer
  • Behang één van je muren, de structuur van behang geeft ook dat Oosterse gevoel
  • Als je voor een echt bijzonder effect wilt gaan dan kun je Oosterse tegeltjes op een muurtje of een stukje van bijvoorbeeld de muur in de keuken doen
  • Vervang je plafondlampen, oosterse lampen als sfeerverlichting aan het plafond gebruiken geven een super sfeer in huis!

Als je ergens in je kamer nog een lege muur hebt dan zijn  Oosterse Marokkaanse mozaïek lampen van Merel in Wonderland ook super mooi om aan de muur te hangen. Veel producten van Merel in Wonderland zijn handgemaakt. Daardoor zijn ze super uniek om in je huis te hebben. Een echte eye catcher.

Genieten van je nieuwe interieur

3 DELIGE OOSTERSE HANGLAMPEN SET ZWART GOUD

Nu je interieur er helemaal up-to-date uitziet is het tijd om lekker te gaan relaxen en genieten van je ‘’nieuwe’’ huis. Steek de kaarsjes aan en maak het romantisch. Oosters eten en lekkere hapjes erbij. Jij komt helemaal tot rust.

Mocht je je nou toch nog vervelen dan kun je voor jouw volgende project jouw tuin in Oosterse sferen gaan brengen. Met lekkere grote, kleurrijke kussens op jouw lounge set en een groot buitenkleed ben je al een heel eind. Met een klein bijzettafeltje erbij en kaarsen in vrolijke kleuren kan de zomer beginnen!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *