Sander Schimmelpenninck is een 40 jarige opiniemaker- en schrijver. Ook is hij presentator. Hij werd in 2016 hoofdredacteur van het welbekende tijdschrift Quote, waar hij werkte tot 2020. Daarnaast heeft hij ook twee boeken uitgebracht die ‘Sander en de brug: vijf voorstellen voor een eerlijker Nederland en ‘Elite gezocht’. Hij heeft de opleiding rechtsgeleerdheid gestudeerd. Naast zijn leven als auteur en presentator heeft hij natuurlijk ook nog gewoon een normaal leven. Zo zit hij in een gelukkige relatie met een beeldschone vrouw, waar het uitgebreid over gaan hebben. Ben jij ook zo nieuwsgierig wie de knappe vriendin van Sander is? Blijf dan zeker verder lezen!

Maak kennis met Lotta Klemming

lotta-klemming-2.jpg

Lotta-Klemming-3.jpg

 

Lotta Klemming is de vrouw die achter Sander Schimmelpenninck staat. Ze heeft Zweedse roots en ze woont ook in Zweden, dus Sander gaat op en neer naar zijn vriendin. Ze is 34 jaar oud en ze komt uit een dorpje genaamd ‘Grebbestad’. Hier is ze opgegroeid met haar twee zussen en een broer. Inmiddels woont ze hier niet meer en leidt ze haar leven in stad Göteborg.

Het leven van Lotta Klemming

Lotta Klemming heeft een bijzondere, maar succesvolle onderneming. Ze is namelijk dagelijks bezig met het vissen van oesters voor mensen. Op haar Instagram met meer dan 18.000 volgers deelt ze regelmatig kiekjes van haar werkdagen. Naast het zijn van een onderneemster is ze ook moeder geworden van haar eerste dochter en Sander is natuurlijk vader geworden van hun dochter!

Het liefdesverhaal van Lotta Klemming en Sander Schimmelpenninck

Hoe heeft Sander deze beeldschone, Zweedse vrouw aan de haak geslagen? Het begon allemaal toen Lotta nog werkte bij de H&M. Ze was verantwoordelijk voor het openen van nieuwe winkels en toen zag ze Sander als eerst toen hij stond te wachten in een H&M-winkel in Kaapstad. Hun eerste ontmoeting was bijna het tegenovergestelde van romantisch. Lotta zei het volgende hierover: ‘Hij was aardig en vriendelijk, maar hij zei ook iets heel doms, iets wat in elke datinggids staat als een absolute no-go. Hij zei dat ik op zijn ex leek, wat overigens helemaal niet zo is. Dat vond ik wel een beetje vreemd’. Na de ongemakkelijke ontmoeting en de miscommunicatie via WhatsApp is na een tijdje de vonk toch overgeslagen en Lotta heeft zeker het hart van Sander gestolen: ‘Zweden is mijn thuis. Lotta heeft dat gewonnen. Ik heb denk ik, nooit een kans gemaakt. Zij heeft gewoon niet zoveel met Nederland en ik heb zelf ook niet genoeg’.

Lotta-Klemming-4.jpg

Lotta-Klemming-selfie.jpg

Lotta-Klemming-5.jpg

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *