Sharon Pieksma heeft niets te klagen als het om aandacht gaat. Inmiddels is het alweer 4 jaar geleden dat zij de kroon won bij de verkiezing van Miss Nederland. In dat jaar, 2019, konden we allemaal uitgebreid kennismaken met deze schoonheid. Ze wist vele harten sneller te laten kloppen. Met het winnen van deze kroon hield het zeker niet op voor Sharon. Tegenwoordig straalt ze als nooit tevoren en weet ze zichzelf neer te zetten als een echt icoon in de Nederlandse modellenwereld. Daarnaast is ze, hoe kan het ook anders, druk bezig om een grote influencer op Instagram te worden.

Instagram op stelten door vakantiefoto’s van Sharon

Zoals veel mooie jonge dames wil ook Sharon Pieksma indruk maken op Instagram. Ze heeft de ambitie om een echte influencer te worden, en met haar groeiende groep volgers op het sociale kanaal is ze hard om weg om te bereiken wat ze wil. Haar recente vakantiefoto’s hebben Instagram op stelten gezet. Met beelden die haar in een niets verhullend zwemsetje tonen, heeft ze laten zien dat ze niet bang is om de grenzen op te zoeken. Haar keuze voor een piepklein zwemsetje, dat nauwelijks genoeg stof lijkt te hebben om alles te bedekken, heeft iedereen versteld doen staan. Ze schaamt zich absoluut niet om haar afgetrainde lichaam met haar volgers te delen, waarbij ze direct veel aandacht besteedt aan stijl en sensualiteit.

Sharon is lichamelijk in absolute topvorm

Het mag duidelijk zijn da Sharon veel aandacht weet te trekken met haar pikante setjes op het strand. Toch weet zij niet alleen op deze manier de aandacht naar zich toe te trekken. Ook tijdens het doen van haar workouts is ze niet bang om foto’s te maken en te delen. We hebben het dan niet over workouts waarbij ze zichzelf in een trainingspak steekt. Haar yoga-outfit, strakker dan strak, benadrukt haar atletische silhouet tot in perfectie. Deze foto’s tonen aan dat Sharon niet alleen fysiek in topvorm is, maar ook dat ze weet hoe ze elke outfit kan rocken, zelfs tijdens de meest intensieve yoga-sessies. Haar flexibiliteit spreekt voor velen tot de verbeelding, en dat lijkt ook precies haar doel te zijn.

Bijzondere fotoshoots die de tongen losmaken

Sharon heeft de titel van Miss Nederland dan achter zich gelaten, maar dat betekent zeker niet dat zij ook afstand heeft genomen van de positie voor de camera. Fotoshoots zijn haar totaal niet vreemd en het is duidelijk dat zij de nodige ervaring achter zich heeft liggen. De fotoshoots zijn een lust voor het oog. Ze speelt met de camera en laat haar volgers genieten van elke pose, elke outfit en elke verleidelijke blik. Een recente shoot in een luchtig topje toont aan hoe Sharon met finesse speelt met inkijk en aandacht, zonder dat het op welke manier ook ‘smakeloos’ wordt. Ze weet als geen ander hoe ze elegantie moet mengen met een beetje lef, waardoor elke foto volgens haar volgers ‘onweerstaanbaar’ is.

Meer dan alleen een mooie verschijning

Sharon Pieksma is meer dan alleen een beeldschone verschijning. Ze is een bron van inspiratie voor veel jonge vrouwen. Wat vooral belangrijk is, is dat zij duidelijk laat zien dat je veel kunt bereiken met de juiste inzet. Haar volgers bewonderen haar om haar kracht en de manier waarop zij in alle vrijheid zichzelf durft te zijn. Met elke post, elke foto en elke outfit inspireert ze haar volgers om hun eigen pad te bewandelen, om trots te zijn op wie ze zijn en om nooit bang te zijn om te stralen. Dat is een belangrijke boodschap die zeker voor veel van haar jonge volgers van onschatbare waarde is.

Bekijk de meest sexy foto’s van Sharon Pieksma

Sharon Pieksma hoeft niet te bewijzen hoe mooi ze is. Dit heeft ze al bewezen door de Miss Nederland verkiezingen te winnen in 2019. Natuurlijk neemt dit niet weg dat zij er nog altijd veel plezier aan beleeft om haar volgers regelmatig blij te maken met mooie, pikante en uitdagende foto’s. Daar zullen we er in de toekomst ook vast nog heel veel van zien, want Sharon is nog lang niet klaar, zeker ook niet als groeiend influencer op Instagram. Bekijk hieronder direct de meest sexy foto’s van Sharon Pieksma.

 

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *