Nederland maakte kennis met Sterre Marith toen ze in 2014 meedeed aan Holland’s Got Talent. Samen met drie vriendinnen vormde ze de groep TP4Y. Ze eindigden in de finale als derde. Ze waren een aantal jaren succesvol, maar in 2018 besloten de dames ieder hun eigen weg te gaan. Nour Mens, de dochter van ondernemer Harry Mens, is actief op Instagram waar ze vooral de nieuwste mode showt.

Daarnaast zingt ze ook af en toe nog. Zoë Tauran timmert hard aan de weg als zangeres. En dat gaat haar heel goed af. Zo stond ze in het voorprogramma van Coldplay tijdens hun concert in Nederland en nam ze nummers op met diverse artiesten. Amber Delil werkt voor radiostation SLAM! en brengt met regelmaat Nederlandstalige muziek uit. Maar hoe is het nu met Sterre Marith Tapilatu? Daar gaan we in dit artikel achter komen.

Jeugd in Groningen

Sterre Marith Tapilatu werd op 30 maart 1999 geboren in Groningen Stad. Ze is van Molukse afkomst, zoals ook blijkt uit haar achternaam. In Groningen ging ze ook naar school. Later volgde ze een dansopleiding bij Lucia Marthas Institute For Performing Arts.

Actief als zangeres

Sterre Marith laat als artiest haar achternaam achterwege. Als Sterre Marith timmert ze aan de weg als zangeres. En dat doet ze niet onverdienstelijk. Sterre Marith tekende een platencontract bij Sony Music na het uiteenvallen van TP4Y. Ze nam het nummer Girl Girl op met rapper Bizzey. Ook met zanger Antoon en rapper Kevin werkte ze samen. Daarnaast was ze te zien in een videoclip van The Dean.

Burn-out

Tijdens de succesjaren van TP4Y was het leven van Sterre Marith zeer hectisch. Ieder weekend reisde ze van en naar Amsterdam om op te treden, te repeteren en muziek op te nemen met de andere drie meiden. Haar ouders hield ze voor dat ze alles onder controle had en dat het allemaal prima ging. In werkelijkheid was de druk enorm groot. Sterre moest slaapplekken regelen en er werd aan alle kanten aan haar getrokken. Uiteindelijk ging het mis en kreeg de zangeres een burn-out. Dit betekende ook mede het einde van de meidengroep TP4Y.

Sterre Marith is overtuigd Christen

In de tijd dat Sterre Marith kampte met en herstelde van haar burn-out is ze tot geloof gekomen. Tijdens een fietstocht in de late avond werd ze overmand door emoties. Ze zocht contact met een vriend waar ze dezelfde avond nog naartoe ging. Deze vriend is eveneens gelovig en praatte over God. Hierdoor werd Sterre Marith geraakt en sindsdien bidt ze regelmatig. Het is volgens haar een heel natuurlijk proces geweest.

Het liefdesleven van Sterre Marith

Over het liefdesleven van Sterre Marith is helemaal niets bekend. Dit kan twee dingen betekenen. Of ze heeft de ware nog niet gevonden en geniet volop van haar leven als single. Of ze heeft inmiddels een relatie maar houdt deze goed verborgen voor de buitenwereld. We houden de media goed in de gaten zodat we het meteen kunnen melden als er nieuws is op het liefdesvlak van Sterre.

FHM500

Het zal niemand verbazen dat Sterre Marith de beroemde FHM500 ook al heeft gehaald. Ze behoort zeker tot de 500 knapste vrouwen van Nederland. Ieder jaar kan er gestemd worden op knappe dames om ze een plekje in deze lijst te bezorgen. Het moet al raar lopen wil Sterre de komende jaren geen vaste waarde zijn in de lijst, want ze is een zeer knappe verschijning.

Bekijk de meest sexy foto’s van Sterre Marith

Sterre Marith is niet alleen succesvol als zangeres en danseres. Ze is ook gewoon een knappe verschijning. Dat ontdek je als je haar Instagram checkt waar ze regelmatig foto’s van zichzelf plaatst. We laten je ook hier graag kennismaken met de knappe blonde dame en we hopen in de toekomst nog veel van haar te horen.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *