Thijs Boermans heb je niet kunnen missen in de media. Hij stond een tijdje volop in de media, omdat hij in een relatie zit met hele bekende influencer. Maar buiten dat om heeft Boermans zelf ook een enorm bereik op social media. Zo heeft hij 136k volgers op Instagram, waar hij van alles deelt over zijn avontuurlijke leven. Thijs is 27 jaar oud en hij is geboren en getogen in Amsterdam. Hij is opgegroeid in een gezin die allemaal een passie hebben voor de televisiewereld. Zijn vader, broer en moeder zijn regisseurs en regisseuse en zijn oudere zus is actrice. Het is dus niet verbazingwekkend dat de carrière van Thijs begon met acteren, maar tegenwoordig vindt hij het leuker om foto’s van zichzelf op social media te plaatsen.

Ontdek hier de meest naakte foto’s van Thijs Boermans!

thijs-boermans-naakt-8.jpg thijs-boermans-naakt-7.jpg thijs-boermans-naakt-6.jpg thijs-boermans-naakt-5.jpg thijs-boermans-naakt-4.jpg thijs-boermans-naakt-3.jpg thijs-boermans-naakt-2.jpg thijs-boermans-naakt-1.jpg

Het leven van Thijs Boermans

De acteercarrière van Thijs Boermans begon allemaal toen hij 17 jaar was en speelde in een korte film, genaamd Gameboy. Na deze eerste film heeft hij ook veel andere rollen gehad. Hij was in 2016 op het witte doek te aanschouwen in de speelfilm ‘De Held’. Waar je hem misschien eerder van kunt kennen is de populaire jeugdserie SpanGas, waar hij te zien was als ‘Lamar’. Zijn eerste ‘volwassene’ rol was Jonathan in de soapserie Gtst. Verder kun je hem ook gezien hebben in onder andere ‘Keizersvrouwen’. Maar zijn echte doorbraak was toen hij een realityster was in Expeditie Robinson 2022. Hier heeft hij helaas niet de finale kunnen behalen. Buiten zijn werk voor de schermen heeft hij ook een eigen podcast genaamd Borrelpraat.

Het liefdesleven van Thijs Boermans

Thijs Boermans heeft een relatie met de bloedmooie influencer Anna Nooshin. Anna Nooshin is 37, dus ze is ruim tien jaar ouder dan Thijs Boermans, maar in hun relatie merken ze niets van dit leeftijdsverschil! De geruchten over de tortelduifjes begonnen in november 2022 en in augustus 2023 heeft Anna bevestigd dat ze gelukkig is met haar vriend Thijs. Ze hebben binnen een korte tijd, best een grote stap gemaakt. In datzelfde jaar werd Anna namelijk zwanger, destijds hebben ze beide op Instagram aangekondigd dat ze ouders worden. Thijs wist vanaf het begin van de relatie al dat hij een kindje met haar op de wereld wilde zetten: ‘Ik had tot dan toe nooit iemand zoveel lief gehad als An. En toen wist ik gelijk al na twee maanden, dat als er een kind moest komen, zij de moeder moest zijn. Nu ben ik 27. Ik vind het wel leuk om te bedenken dat als ik straks 45 ben, mijn kind 18 is. Ik hoop echt dan alles te kunnen doen samen’. En dit hebben Anna Nooshin en Thijs Boermans eindelijk hun eerste kindje verwelkomt, het is een meisje dat Nala heet.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *