Ben je op zoek naar tips voor de beste motorkleding? Dan ben je hier aan het juiste adres. Motorkleding is nodig tijdens het motor rijden voor bescherming en in sommige gevallen zelfs verplicht. Goede motorkleding aanschaffen voordat je aan je eerste ritje begint is daarom zeker een te raden. Goede motorkleding is te koop in veel winkels en webshops. Een tip voor de beste webshop volgt later in dit artikel.

Een goed pak

man-motorpak-zwarte-motor

Ten eerste is het belangrijk dat je een goed motorpak inslaat. Een motorpak is een pak voor benen en bovenlichaam die beschermt als je eventueel valt en die beschermt tegen de wind en beestjes en natuurlijk de kou tijdens het rijden. Er zijn volledige motorpakken te koop, maar je kunt ook een losse motorjas kopen. Een losse motorjas is vaak gemaakt van leer of een andere sterke stof en bevat beschermers, net zoals in het motorpak, op kwetsbare plekken.

Stevige schoenen

Ten tweede zijn goede motorschoenen ook belangrijk. Motorschoenen worden meestal in de vorm van hoge schoenen of laarzen geleverd. Ze zijn speciaal gemaakt voor op de motor en zitten dus prettig en gemak. Motorschoenen zijn niet essentieel, maar zeker aan te raden als je motor gaat rijden. De speciale motorschoenen bieden namelijk bescherming en zijn speciaal gemaakt voor op de motor.

Je hoofd beschermen met een goede helm

motor-vrouw

Een helm voor tijdens het motorrijden is essentieel en zelfs verplicht. Je kunt kiezen uit verschillende soorten helmen. Zo is er de integraalhelm die volledig afsluit rondom je gezicht en dan is er ook de systeemhelm die je zowel gesloten als open kan dragen bij de kin. De jethelm is dan volledig open aan de voorzijde en voor rustigere ritjes. Dan heb je ook nog de crosshelm voor crossen en de allroad helm die een soort mix van alle hierboven genoemde helmen is. Welke helm het beste is voor jou is afhankelijk van de ritjes die je maakt en de voorkeuren die je hebt.

Bestel de beste motorkleding online

Zoek je nog een goede plek voor het kopen van motorkleding? Onze tip is om een kijkje te gaan nemen in de webshop van Goedhart Motoren. In deze webshop kun je alle hierboven genoemde kleding en soorten helmen vinden en op je gemak even rondkijken. En daarnaast wordt het natuurlijk ook gewoon lekker thuis geleverd en kun je binnenkort helemaal veilig op pad met je motor.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *