Hoe lang heb jij al niet even écht de tijd genomen om bij te praten met je beste vrienden? Te lang? Dan is het de hoogste tijd voor een vriendinnenweekend. Tijdens dit weekend hebben jullie alle tijd om samen te lachen, te huilen en om samen heel veel nieuwe herinneringen te maken. De mogelijkheden voor een leuk vriendinnen weekendje zijn eindeloos. Dus om jou te inspireren zetten hebben we hieronder de leukste tips voor je op een rijtje gezet.

1. Een wellness-weekendje

jacuzzi-wit-hout

Lekker samen in de sauna of het bubbelbad en daarna helemaal rozig op de bank kruipen voor een gezellige vriendinnenavond; hoe fijn klinkt dat? Met een accommodatie inclusief wellness-voorzieningen wordt jullie vriendinnenweekend gegarandeerd super relaxt. In deze relaxte setting hebben jullie alle tijd en ruimte om bij te praten en daarbij helemaal tot rust te komen. Zo komen jullie na het weekendje ook nog eens helemaal opgeladen terug thuis.

2. Een culinair weekendje

Zijn jullie echte bourgondiërs en gaat het gesprek als jullie bij elkaar zitten vaak over lekker eten? Organiseer dan een culinair weekendje weg met lekker eten in de hoofdrol. Je kunt er voor kiezen om een huisje met een goed ingerichte keuken te huren. Zo kunnen jullie eindelijk alle recepten waar jullie het over hebben gehad maken en proeven. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om lekker uit te pakken en naar een stad te gaan waar je een grote keuze uit goede restaurants hebt.

3. Een wandelweekend

hiken-wandelen-bergen

Bijpraten is een hele goede combinatie met wandelen. Zijn jullie dus een lekker actieve vriendinnengroep? Dan zou een wandelweekend wel eens ideaal voor jullie kunnen zijn. Het enige dat jullie nodig hebben is een vakantiewoning in een mooie omgeving. Als jullie met een groep samen naar bestemming willen rijden kunnen jullie een mercedes v klasse huren of een mercedes vito huren.

4. Een weekendje naar de zon

Zon, zee, cocktails en en lekker eten. Is er een betere omgeving om even flink te genieten met je vriendinnen?  Als jullie een wat groter budget hebben is dit een hele goede optie en je hoeft er niet altijd ver voor te reizen. Er zijn zoveel leuke zonbestemmingen voor een vriendinnenweekend, ook binnen Europa. Huur een mooi huisje of laat je even goed in de watten leggen in een mooi hotel. Alles kan, zolang jullie maar met een lekker kleurtje terugkomen.

5. Wintersportweekend

Hoe gezellig een weekendje in de zon ook mag zijn, wintersport met vriendinnen heeft ook zo zijn charmes. Samen een dag op de latten, daarna de après ski onveilig maken en even bijkomen in de sauna. Zie je jullie al zitten in zo’n knusse houten berghut of in een sfeervol boutique hotel?

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *