Tom Dumoulin komt uit Limburg, Maastricht en behoort tot één van de meest succesvolle wielrenners. In 2017 had hij onder andere de ‘Ronde van Italië’ gewonnen. Hij is 33 jaar oud en hij maakte zijn eerste profdebuut in 2012, tien jaar later in 2022 nam hij afscheid van zijn indrukwekkende wielrennercarrière. Dumoulin was een echte topsporter, maar hij is ook ontzettend slim. In 2009 heeft hij de middelbare school verlaten met een vwo-diploma en hij werd zelfs toegelaten op de opleiding geneeskunde. Toch besloot hij destijds om zijn droom als topwielrenner na te jagen. Maar nu gaan we het hebben over iemand anders die hij heeft na gejaagd en dat is zijn nieuwe vriendin, Maxime Nieman.

Tom Dumoulin en Thanee van Hulst (ex vriendin)

Tom-Dumoulin-en-thanee-van-hulst.jpg

 

Tom Dumoulin heeft in zijn leven niet alleen afscheid genomen van zijn geliefde carrière. Hij is ook gescheiden na een huwelijk van vier jaar met, Thanee van Hulst. Zij waren samen sinds 2009, maar er kwam helaas een einde aan hun huwelijk. Hij had hier het volgende over te zeggen: ‘Ik hoopte altijd dat ik niet een van die wielrenners zou worden die na het beëindigen van zijn carrière zou gaan scheiden. Maar dat is helaas toch wel het geval’, aldus Tom Dumoulin. Maar hij vertelde wel dat hij geen last had van verdriet en pijn na het scheiden. Dat scheelt natuurlijk!

De huidige vriendin van Tom Dumoulin is Maxime Nieman

Inmiddels heeft Tom Dumoulin al een nieuwe vlam in zijn leven. Hij viel voor verpleegkundige, Maxime Nieman. Ze werkt in een ziekenhuis in Maastricht. En de liefde spat ervan, want hij nam haar zelfs mee naar het NOC*NSF sportgala.

Verder is er eigenlijk niets bekend over Maxime Nieman, buiten haar carrière om. Haar Instagram-account staat ook op privé. Wat we wel weten is dat ze een bloedmooie vrouw is, want Reality FBI heeft op Instagram wel een kiekje van het stel gedeeld. Tom Dumoulin is ook niet actief op Instagram.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *