Het hebben van een buiten leefruimte is een geweldig alternatief voor het toevoegen van een nieuwe kamer aan je huis. Vind je het geen aardig idee om een deel van je buitenlandschap om te toveren in een eetruimte in de open lucht gedurende twee of meer seizoenen van het jaar?

Het proces om een soepele overgang naar buitenleven te maken, vergt een zorgvuldige herverdeling je interieur. Het is belangrijk goed ontworpen meubilair te gebruiken dat lang kan meegaan, want een goedkope terrasstoel zal het niet langer dan een maand uithouden.

Naast functionaliteit is het ook pertinent om na te denken over hoe je je leefruimte buiten echt comfortabel kunt maken om er tijd in door te brengen. En wat is een betere manier om de knop voor comfort hoger te zetten dan met tuinkussens? Laten we eens kijken naar een paar nuttige tips voordat je gaat winkelen:

1. Laat je omgeving als leidraad dienen

groene-blauwe-tuinkussens

Bekijk je achtertuin of patio eens goed en kijk wat je momenteel in de ruimte hebt. Staan er planten in de buurt? Is de ruimte groot? Heb je een zwembad? Dit zijn enkele belangrijke factoren om rekening mee te houden bij het ontwikkelen van een duidelijke vibe en stemming van je ruimte. De stemming van je ruimte zal invloed hebben op je keuze en afstemming van de sierkussens. Zo zou je kunnen overwegen kussens in heldere effen kleuren te kopen om de stenen setting rond een buitenkeuken te laten contrasteren.

2. Kies voor een stijl dat lang meegaat

Probeer niet te gefixeerd te zijn op het kopen van alleen wat hot is; probeer je in plaats daarvan te concentreren op het kopen van wat je langdurig kunt genieten en gebruiken. Je zult ook willen gaan voor stijlen die niet elk seizoen vervangen hoeven te worden. Een duurzame stijl kan je niet alleen richting geven met de kussen stijlen die je kiest, maar het kan je ook helpen geld te besparen, omdat je je tuinkussens niet zo vaak hoeft te vervangen.

3. Kies voor stijlen die flexibiliteit toelaten

rode-tuinkussens-loungeset

Als je van plan bent je achtertuin opnieuw in te richten, is dit precies wat je moet doen. Als alles een grote opknapbeurt ondergaat, is het zeker een verstandige zet om kussens en kussen stijlen te kiezen die flexibel genoeg kunnen zijn om bij te dragen aan een totaal fris en nieuw gevoel dat je nastreeft. Bovendien zal het je ook gemakkelijker vallen de uiteindelijke ruimte met grotere nauwkeurigheid voor ogen te stellen.

4. Zorg dat de materialen comfortabel en duurzaam zijn

Voor tuinkussense moet comfort altijd op de eerste plaats komen in plaats van iets prachtigs te kopen, maar volstrekt oncomfortabel om op te rusten. Omdat buitenmeubelen en hun accessoires buiten blootgesteld worden aan de barre elementen, moet de stof van je sierkussens ook goed tegen deze omstandigheden kunnen. Je moet kijken naar materialen zoals 100% acryl stof of andere weerbestendige stoffen, want die zijn mogelijk bestand tegen meer dan 2000 uur directe blootstelling aan zonlicht voordat ze beginnen te verkleuren.

Al met al, bedenk dat je bij het creรซren van deze bijzondere ruimte voor je huis, ervoor moet zorgen dat je de juiste stukken kiest waar jij en je gasten met plezier in kunnen loungen en mee kunnen entertainen!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *