Laat de kilometers tussen jullie je niet tegenhouden om elkaar romantisch te verrassen. Op zoek naar inspiratie? Hier zijn acht romantische verrassingen voor de vrouw die op afstand van jou woont.

1. Wees doelbewust met jullie volgende persoonlijke bezoek

Misschien zit je aan de andere kant van het land dan je geliefde. Misschien ben je in een totaal ander land! De tijd tussen bezoeken kan eeuwig lijken, maar een manier om de lange tijd tussen bezoeken wat minder pijnlijk te laten voelen is om intentioneel te zijn met het plannen van je volgende bezoek.

Pak de volgende keer dat je met je partner praat je agenda erbij en kijk wanneer een goed moment is om op bezoek te komen. Het kan nog maanden duren, maar een doel voor ogen hebben is een geweldige manier om van je langeafstandspartner te houden.

2. Denk aan ouderwetse post

black and silver fountain pen

Lijkt het je niet leuk om naast rekeningen en junkmail iets per post te krijgen? Je vriendin denkt waarschijnlijk hetzelfde! Neem de tijd om een snel (of niet zo snel!) briefje aan haar te noteren.

Het is niet hetzelfde als een diner bij kaarslicht, maar je briefje kan veel voor haar betekenen.

In tegenstelling tot teksten die gewist kunnen worden omwille van telefoonruimte, kunnen ouderwetse briefjes in een doos bewaard worden en steeds opnieuw gelezen worden.

3. Overbrug de kilometers met een attente verrassing

Er is niets romantischer dan te weten dat je gezien en geliefd wordt door je partner. Een attent vriendje zijn gaat ver in elke relatie, maar het schittert echt in romantiek op lange afstand.

4. Verras haar met bloemen

witte-bloemen-nachtkastje

Je hoeft niet in dezelfde stad te wonen om je geliefde te verrassen met een attent boeket van haar favoriete bloemen. Stel je haar verrassing voor als de bloemist na een lange werkdag prachtige rozen aflevert in haar pashokje, of bij haar thuis. Doe er een eenvoudig kaartje bij om haar te laten weten hoeveel je haar en jullie relatie samen waardeert.

Maar niet iedereen houdt van het opruimen van rozenblaadjes. Als je vriendin niet van bloemen houdt, kun je ook een diner van haar favoriete restaurant sturen, of een van ’s werelds kleinste pakketjes. Dankzij Charles.nl kun je tegenwoordig via het internet een mooi cadeau sturen.

5. Besteed aandacht aan haar liefdestaal

Sommige mensen houden van fysieke aanraking, terwijl anderen gek worden van opzettelijke cadeaus. En vergeet quality time niet. Als deze liefdestalen als een vreemde taal voor je zijn, verdiep je dan in de vijf manieren waarop mensen liefde ontvangen van Gary Chapman.

Onthoud dat de manier waarop jij je gevoelens uitdrukt en geniet van geliefd zijn, misschien niet dezelfde manier is waarop je vriendin haar gevoelens uitdrukt en zich geliefd voelt. Leer dus de liefdestaal van je vriendin of verloofde kennen en heb haar lief op de manieren waar zij van houdt!

6. Verras haar met een verzorgingspakket

Zorgpakketten zijn perfect voor dagen waarop je graag een speciale gelegenheid persoonlijk zou willen vieren, maar het niet kan laten gebeuren.

Je zorgpakket zou gevuld kunnen zijn met haar favoriete fles wijn, een nieuw boek waar ze het over heeft gehad, haar favoriete films, of iets dat haar herinnert aan een binnenpretje dat jullie als stel delen. Je zou er kaarsen bij kunnen doen met een geur die doet denken aan een plek die jullie samen hebben bezocht.

Of het nu haar verjaardag is, jullie jubileum, of een feestdag die ze graag viert, verras je vriendin met een verzorgingspakket.

7. Maak een afspeellijst voor haar

laptop-spotify

Is je vriendin het soort vrouw dat voor elk moment van haar leven een soundtrack heeft? Een manier om haar te verrassen zou het maken van een afspeellijst voor haar kunnen zijn. Het is als de 21e eeuwse versie van het maken van een mixtape!

Je afspeellijst zou haar favorieten kunnen bevatten, een paar van jouw favorieten die je graag aan haar voorstelt, en liedjes die voor jullie samen iets betekenen.

8. Geef haar je onverdeelde aandacht tijdens telefoongesprekken

We leven in een wereld die drukte en productiviteit verheerlijkt. Dus hoewel het verleidelijk is om e-mail te checken terwijl je een telefoongesprek met je partner bezoekt, weersta die drang. Leg de afleiding neer en breng bewust tijd met elkaar door.

Natuurlijk kun je de was opvouwen terwijl je met je geliefde praat. Je kunt eten maken terwijl je bijpraat over je dag. Maar als je echt bij haar aanwezig wilt zijn, ga dan zitten en geef haar je onverdeelde aandacht. Je zult beginnen te merken hoeveel meer van het gesprek je aanwezig kunt zijn!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *