Als vrouw heb je behoeften. Soms heb je geen man in de buurt om in die behoeften te voorzien, of het nu gaat om huisgenoten die je tijd alleen beperken, een van jullie altijd laat moet werken en te moe is om daarna nog bezig te zijn, of je zit tussen twee relaties in maar verlangt nog steeds naar intimiteit. Maak je geen zorgen! Je kunt jezelf nog steeds vermaken zonder man. Hier zijn een paar suggesties om helemaal alleen bezig te zijn.

Thuis en alleen? Plezier jezelf in bed

slapende-vrouw

Er is niets lekkerder dan thuis in bed te liggen, zelfs zonder man. Als je je dartel voelt, trek dan je kleren uit en leef je uit. Zorg ervoor dat je aandacht besteedt aan elk deel van je lichaam, niet alleen aan de voor de hand liggende delen. Je eigen lichaam verkennen is een geweldige manier om voor betere intimiteit te zorgen als je met iemand anders bent. Laat die vingers afdwalen naar plekken waar je ze nog nooit hebt laten gaan. Als je alleen bent, heb je meer ruimte om uit te zoeken wat je lekker vindt en wat niet. Pro tip: als je alleen thuis bent, maak dan lawaai. Als je jezelf al niet kunt laten kreunen, hoe moet iemand anders dat dan voor elkaar krijgen? Verdiep je erin. Je doet het werk van twee mensen in je eentje. Vind een ritme en ga erin mee. Ga sneller en als je op het randje bent, doe het dan langzamer. Het is niet alleen helemaal oké om alleen in bed te genieten, het is ook belangrijk! Je zou jezelf niet aanraken als het niet plezierig was. Probeer ook eens een andere houding aan te nemen. Als het comfortabel is, ga dan op je buik liggen met een kussen om op te schuren. Je kunt zelfs de hoek van je bed gebruiken om tegenaan te wrijven. Stof tegen je blote borst, zoals tegen een deken wrijven, kan de intensiteit ook verhogen. Experimenteer een beetje en zoek een paar dingen uit die je lekker vindt, zodat je altijd kunt veranderen hoe je jezelf pleziert. Als je niet alleen thuis bent maar je moet jezelf echt ontlasten en de badkamer is niet beschikbaar, doe het dan rustig maar ga ervoor. Misschien niet als er iemand bij je in de kamer is, maar als het risico bestaat dat iemand binnenkomt of je hoort, blijf dan stil en bedek jezelf met een deken. Laat huisgenoten niet al je plezier verpesten!

Kijk een video/lees een erotisch verhaal

Als in bed gaan liggen en aan het werk gaan niet sexy genoeg voor je is, pak dan je laptop en een koptelefoon en open een van de vele gratis sites die er zijn om je in de stemming te brengen. Vermijd sites die een virus op je computer kunnen overbrengen; er zijn tal van legitieme, gratis websites die je kunt gebruiken om sexy video’s te bekijken. Kies je favoriete categorie en zoek een video die je aanspreekt. Plezier jezelf samen met de video en probeer je climax te timen met de mensen in de video. Zelfs als je alleen in bed ligt, kun je toch een gevoel van intimiteit voelen met iemand anders door te eindigen met de personages in de video. Erotische verhalen zijn ook overal op het internet te vinden. Als je meer van lezen houdt dan van kijken, dan zijn deze verhalen perfect om in de stemming te komen. Je kunt je climax nog aanpassen aan het verhaal. Bovendien kun je een sexy verhaal lezen en jezelf stilletjes plezieren, zelfs als je niet alleen thuis bent. Geen risico dat je per ongeluk je koptelefoon loskoppelt en het hele huis hoort wat er op je laptop gebeurt! Denk ook niet dat het one and done hoeft te zijn. Als een volledige video of een volledig verhaal niet genoeg is om je tot een ongelooflijk einde te brengen, kijk of lees dan een andere. Beweeg tussen genres om verschillende sensaties tegelijk te krijgen. Verlies jezelf in wat er in de video of op de pagina gebeurt en geniet net zoveel als de personages. Verplaats jezelf in de schoenen van een personage om het plezier dat je beleeft aan de video’s of verhalen te maximaliseren.

Neem wat tijd voor jezelf in bad/douche

bronzen-bad

Sla twee vliegen in één klap: geniet van jezelf en word tegelijkertijd lekker schoon. Baden is sowieso een onderdeel van onze dagelijkse routine, dus het is de perfecte plek om jezelf thuis eens lekker uit te leven. Bovendien is badderen/douchen beter zonder man. Veel minder risico op verwondingen als je alleen bent. Als je een bad neemt, is ouderwetse stimulatie met je vingers terwijl je deep conditioner zijn werk doet perfect. Breng de stemming erin met een zoet ruikende badbom en een kaars of twee. Dit is vooral handig als je niet de enige thuis bent en je een kans nodig hebt om jezelf te betoveren zonder dat je huisgenoot of familie binnenkomt. Een afneembare douchekop werkt ook als een geweldige stimulans. Richt hem direct op je meest gevoelige plekjes en laat hem zijn werk doen. Hetzelfde geldt voor een gewone kraan op het bad. Positioneer jezelf zo dat het water je precies op de juiste manier raakt. Als het water je billen stimuleert, zijn je handen vrij om naar de andere gevoelige plekjes op je lichaam te gaan. Om je bad of douche nog lekkerder te maken, kun je een van de vele waterveilige speeltjes op de markt proberen. Er zijn speeltjes met zuignappen die je op de muur van je bad of douche kunt plakken. Er zijn ook waterproof vibrators die je mee kunt nemen in de badkamer. Nog meer bewijs dat het bad en de douche geweldige plekken zijn om jezelf te plezieren zonder man.

Investeer in toys

Lovehoney sex toys lovehoney sexual wellness sexual happiness GIF

Soms zijn alleen je vingers niet genoeg om dingen op gang te brengen. Als je jezelf beter wilt plezieren dan een man dat kan, overweeg dan om te investeren in een paar speeltjes om jezelf een handje te helpen. Speeltjes zijn er letterlijk in alle soorten en maten. Je kunt een vibrator krijgen ter grootte van een tube lippenstift of een dildo die groter is dan elke man die je gaat ontmoeten, tenzij je een heel gelukkige vrouw bent. Wees niet bang om die 18+ winkel binnen te lopen en het speeltje te vinden dat aan je behoeften voldoet. Als penetratie is waar je naar op zoek bent, zoek dan een speeltje dat je behandelt zoals een man dat zou doen, behalve dat je er geen man voor nodig hebt. Als het enige wat je nodig hebt om klaar te komen een intense vibratie is, kies dan een speeltje dat je brengt waar je heen wilt. Aarzel niet om het personeel om suggesties te vragen – daar zijn ze voor! Je probeert je eigen genot te maximaliseren, dus je wilt er zeker van zijn dat je het verhaal verlaat met iets waar je van zult houden. Er zijn een paar huishoudelijke voorwerpen die mogelijk kunnen werken als hulp bij het genot, maar wees voorzichtig. Zorg ervoor dat je altijd een condoom gebruikt over je speeltje, vooral als het niet specifiek bedoeld is voor seksueel genot. Bovendien kun je het type condoom veranderen om je plezier te vergroten. Ga voor geribbeld om de sensatie te intensiveren. Ga misschien zelfs op avontuur met verschillende smaken om de perfecte BJ te oefenen als voorbereiding op wanneer je niet alleen bent. Een paar verschillende speeltjes veilig in je ondergoed lade bewaren is een snelle en gemakkelijke manier om je zelfbevrediging te intensiveren. Speeltjes zorgen ervoor dat zelfs zonder man de intensiteit van intimiteit nog steeds mogelijk is!

Multitask door huishoudelijke taken te combineren met plezier

schoonmaak-borstel-cleaner

Woon je alleen of heb je het huis even voor jezelf? Verspil dan geen tijd door de juiste sfeer te creëren in de badkamer of door jezelf lekker vies te maken tussen de lakens. Probeer je minst favoriete huishoudelijke taken te combineren met je favoriete vorm van plezier. Wasmachines en drogers zijn eigenlijk gigantische vibrators als je weet hoe je ze goed moet gebruiken. Gooi je was erin en start de cyclus. Als het op gang komt, spring er dan bovenop. De hoek om is de beste positie voor het meeste genot, maar alleen al door bovenop te gaan zitten krijg je een geweldige vibratie. Als je op de hoek kunt komen, vermaal jezelf dan op het koude (en schone!) metaal terwijl de machine zijn ding doet. Gebruik je handen om jezelf te bevredigen zoals je normaal ook zou doen. Zorg ervoor dat je je niet alleen richt op de voor de hand liggende plekken! Als je borsten gevoelig zijn, is dit de perfecte positie om jezelf zowel boven als onder te bevredigen. Als je niet op de hoek kunt zitten, geen zorgen. Spreid je benen wijd en leef je uit. De vibraties zullen niet zo intens zijn in deze positie, maar je zult nog steeds in staat zijn om de klus te klaren. Dezelfde regel als hierboven geldt: geef je hele lichaam aandacht. Doe wat goed voelt. Als dat penetratie betekent of knijpen in je borst, doe het dan. En net als wanneer je alleen op je kamer bent, wees dan niet bang om luidruchtig te worden. Als je jezelf niet kunt horen boven de spoelcyclus, dan ben je niet luid genoeg. Wasprogramma afgelopen maar wil je nog meer? De droger werkt net zo goed en de cyclus duurt nog langer. Genoeg tijd om jezelf te laten zien dat je geen man nodig hebt om je echt goed te voelen!

Verander van locatie

witte-keuken-houten-eettafel

Net als bij gewone seks kan zelfbevrediging saai worden als je het elke keer op dezelfde manier op dezelfde plek doet. Probeer voor het ultieme genot de dingen een beetje om te gooien. Als je alleen woont heb je een hele speeltuin aan plekken om met jezelf bezig te zijn. Begin langzaam door jezelf te plezieren in de woonkamer. Breid je uit naar andere kamers van het huis, zoals de keuken of de eetkamer. Zorg er wel voor dat je opruimt als je klaar bent! Als je je echt avontuurlijk voelt, beleef je plezier dan buitenshuis. Ben je in de stemming door een briesje? Excuseer jezelf naar de badkamer op kantoor en geniet snel. De verandering van locatie en de mogelijkheid om betrapt te worden maken je persoonlijke pleziertijd nog leuker. Hou je er echt van om dingen om te gooien? Lichte aanrakingen aan je bureau waar niemand het kan zien, zijn een geweldig voorspel om je klaar te stomen voor wanneer je thuis bent en jezelf je volledige aandacht kunt geven. Zorg er alleen voor dat je niet betrapt wordt!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *